Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Στο παλαιό 1ο Λύκειο η παραλαβή εκλογικών σάκων από τους δικαστικούς αντιπροσώπους στην Καρδίτσα

Ο Δήμος Καρδίτσας ενημερώνει οτι  η παράδοση- παραλαβή των εκλογικών σάκων από τους δικαστικούς αντιπροσώπους θα γίνεται από το πρώην κτίριο του 1ου Λυκείου Καρδίτσας, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο άλσος του Παυσιλύπου, την Παρασκευή 31/5 και Σάββατο 1/6 και από ώρες 8.00 το πρωί έως 9.00 το βράδυ. Υπάρχει η δυνατότητα εισόδου  με αυτοκίνητο στον προαύλιο χώρο από την οδό Γαριβάλδη για την διευκόλυνση της παραλαβής των σάκων.

Τα εκλογικά τμήματα θα παραδίδονται πλήρως τακτοποιημένα, αποκλειστικά το πρωί της Κυριακής και ώρα 6.00, όπως προβλέπει η σχετική εφαρμοστική εγκύκλιος.

Το Δημαρχείο μετά τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών του την Παρασκευή και το Σάββατο θα παραμείνει κλειστό.

Το Ληξιαρχείο – Δημοτολόγιο του Δήμου Καρδίτσας για την εξυπηρέτηση των εκλογέων θα είναι ανοικτό το Σάββατο 1/6  από τις 8.00 το πρωί ως τις 6.00 το απόγευμα και την Κυριακή 2/6 από τις 7.00 το πρωί ως τις 7.00 το απόγευμα.  

Το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου στην πόλη της Καρδίτσας θα λειτουργήσει το Σάββατο 1/6 από τις 8.00 το πρωί ως τις 8.00 το βράδυ και την Κυριακή των εκλογών από τις 7.00 το πρωί ως τις 7.00 το απόγευμα. Τα περιφερειακά ΚΕΠ στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων το Σάββατο θα παραμείνουν κλειστά, ενώ την Κυριακή των εκλογών θα λειτουργούν από τις 7.00 το πρωί ως τις 7.00 το απόγευμα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή