Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εντατικοί έλεγχοι για κάπνισμα στην Καρδίτσα

    Εντατικοποιήθηκαν οι έλεγχοι για το κάπνισμα στην Καρδίτσα καθώς τώρα που άρχισαν τα κρύα με τον <<Ξενοφών>> να ‘’σφυροκοπάει’’, οι πελάτες των καταστημάτων μπήκαν μέσα σαν τους ‘’ποντικούς’’ αφού μέχρι τώρα δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τις θερμοκρασίες που έκανε ο καιρός.

    Αυτό έδωσε την ευκαιρία σε συνεργεία ελέγχου καπνίσματος να ‘’βγούνε παγανιά’’   ώστε να εντοπίσουν τυχόν παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου.

    Συνεργεία τα οποία δεν περιορίστηκαν στην αναζήτηση συμπολιτών που κάπνιζαν σε κλειστούς χώρους αλλά σε όλα το φάσμα των διατάξεων που διέπουν το νόμο και αποτελούν υποχρεώσεις των καταστηματαρχών εστίασης. Αναφερόμαστε στο να μην υπάρχουν σταχτοδοχεία στα τραπέζια, να είναι αναρτημένες οι σχετικές πινακίδες για απαγόρευση του καπνίσματος κ.λ.π.

   Για το θέμα υπήρξε επικοινωνία και με τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκο, ο οποίος επιβεβαίωσε την εντατικοποίηση των ελέγχων κατόπιν δικής του εντολής και με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην διαδικασία και σημείωσε ότι η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου είναι κάτι που θα συνεχιστεί και δεν θα επιτραπεί να ατονήσει.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή