Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιατί θίγονται εκεί στην ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας?

Η τοπική Ν.Δ θίχτηκε γιατί με άρθρο που δημοσιεύσαμε στα τοπικά ΜΜΕ με αφορμή την δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου Φύσσα πριν 5 χρόνια, προτρέψαμε τον ελληνικό λαό και κυρία την νεολαία σε καθημερινό, διαρκή και πολύμορφο αγώνα ενάντια στη φασιστική απειλή. Με αφορμή δε την επίθεση και τον τραυματισμό μέλους της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από ακροδεξιά στοιχεία πριν λίγες μέρες, στηλιτεύσαμε σαν ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι η Ν.Δ. όχι μόνο δεν καταδίκασε την επίθεση, αλλά στελέχη της εξέφρασαν περίπου την ικανοποίηση για το παραπάνω γεγονός. Καταλήγαμε δε στο συμπέρασμα, ότι η μη καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης οφείλεται στο γεγονός ότι η Ν.Δ. επιλέγει να μην ταράξει και τους ακροδεξιούς εντός της και το ακροδεξιό της ακροατήριο.

Γιατί αλήθεια θίχτηκε η Ν.Δ.?
Δεν θίγονται καθόλου, που έχουν κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον έμπιστο του Παπαδόπουλου, τον κολλητό του Μιχαλολιάκου, το ζων πρόσωπο του ελληνικού φασισμού.

Δεν θίγονται καθόλου, που έχουν αντιπρόεδρο τον κήρυκα του Πλευρικού αντισημιτισμού, τον φραστικό τραμπούκο της πιο άκρας δεξιάς, και του πιο ακραίου εμφύλιου λόγου, που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια.

Δεν θίγονται καθόλου, που πρωτοκλασάτο στέλεχος τους κουβαλάει στην πολιτική αντιπαράθεση το σκήνωμα του αγίου (τους) Πινοσέτ, για να καθαγιάσει τις άγριες αλλαγές, που θέλει να επιβάλει στο ασφαλιστικό.

Δεν θίγονται καθόλου, όταν ο κ. Μητσοτάκης και οι άνθρωποί του, κάθε μέρα, διαγωνίζονται ποιος θα εκτοξεύσει τα πιο όζοντα λύματα κατά του Τσίπρα. Ψεύτης, απατεώνας, προδότης, ολετήρας, χουντικός, Βόρεια Κορέα, ορφανό του Στάλιν. Να πιάνεις τη μύτη σου.

Αλλά κάνουν ρελάνς κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με την Χρυσή Αυγή με αποτέλεσμα να καθυστερεί η δίκη της, όπως υπονόησε και ο τομεάρχης δικαιοσύνης της Ν.Δ. κ. Παναγιωτόπουλος. Έλαβε όμως πληρωμένη απάντηση από τον σ. Σπύρο Λάππα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «πολιτική αλητεία» τον ισχυρισμό του βουλευτή της Ν.Δ. «Ή πιστεύουν στη Ν.Δ.στην ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης ή όχι. Πιστεύουν, ότι μπορεί να παρέμβει ο πρωθυπουργός ή ο υπουργός δικαιοσύνης στο πώς θα κινηθεί μια ποινική δίκη?»

Όπως δήλωσε και ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χ.Α. Θανάσης Καμπαγιάννης «είναι απολύτως ψευδές ότι η δίκη δεν προχωράει, η δίκη προχωράει κανονικά», επισημαίνοντας ότι έχουν ολοκληρωθεί τα αναγνωστέα έγγραφα κατηγορητηρίου και πολιτικής αγωγής από τα οποία βγήκαν εξαιρετικά σημαντικά στοιχεία. «Η δικογραφία στην ηλεκτρονική της μορφή ήταν 1,5ΤΒ. Φανταστείτε τι δουλειά έκανε το δικαστήριο για να διαβάσει τις σελίδες, να δεί τα βίντεο, να ακούσει τα ηχητικά, να δει τα μηνύματα των κινητών, τις κεραίες που ενεργοποιούσαν, για να στοιχειοθέτηση την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης για 68 κατηγορούμενους».

Όταν η Ν.Δ. ζορίζεται το ρίχνει στο δόγμα νόμος και τάξη. Δεν ξεγελάει πια κανέναν. Η κυβέρνηση της Αριστεράς, μετά την έξοδο από τα μνημόνια, την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και την αύξηση του κατώτερου μισθού συνεχίζει τον αγώνα της για την δίκαιη ανάπτυξη με μείωση των ανισοτήτων και ισχυρό κοινωνικό κράτος.

Για το γραφείο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας
Κρύος Πάνος

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή