Καρδίτσα | trikalanews.gr

Καρδίτσα

Καρδίτσα : Αποκαθίσταται ο τελευταίος ΧΑΔΑ του Δήμου Καρδίτσας

Κλείνει οριστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα το «κεφάλαιο» των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) για το Δήμο Καρδίτσας. Μετά την ...

Καρδίτσα : Με επιτυχία ο Ποδηλατικός γύρος 2010 στο Μουζάκι

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο πρώτος Λαϊκός Ποδηλατόδρομος που διοργάνωσε την Μεγάλη Τρίτη ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Μουζακίου καθώς η ...

Καρδίτσα: Επιθεώρηση στα βιομηχανικά σφαγεία

Ο Αντινομάρχης Καρδίτσας Κωνσταντίνος Τέλιος, υπεύθυνος για τα ζητήματα του Πρωτογενούς τομέα, μαζί με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής ...

Ποδηλατικό γύρο διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Μουζακίου

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Μουζακίου διοργανώνει τη Μεγάλη Τρίτη τον 1ο Λαϊκό Ποδηλατικό Γύρο, ο οποίος θα έχει αφετηρία την Κεντρική ...

Καρδίτσα: 3o Enduro Λίμνης Πλαστήρα

Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Καρδίτσας (Σ.ΜΟ.Κ.) διεξάγει τον αγώνα 3ο ENDURO ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ στα πλαίσια του Πανελληνίου.

Στο Μουζάκι η εκπομπή της ΕΤ3

Η εκπομπή της ΕΤ-3 "ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ" θα βρεθεί την Κυριακή 28 Μαρτίου στην Κεντρική Πλατεία Μουζακίου. Θα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσει το.

Συνάντηση Μπατζελή Αλεξάκου για θέματα αγροτικής ανάπτυξης στην Καρδίτσα

Σειρά σημαντικών επαφών και συσκέψεων σε τρία Υπουργεία είχε ο Νομάρχης Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Αθήνα με.

Εκδήλωση του Συλλόγου Κυπρίων Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Καρδίτσας και ο Σύλλογος «Φίλοι Ιστορίας Νομού Καρδίτσας», ...διοργανώνουν από κοινού μία εκδήλωση για να τιμήσουν την.

Καρδίτσα: Γιορτάστηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου στο Μουζάκι

Με τη παρέλαση κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Δήμο Μουζακίου Οι εκδηλώσεις  για τον εορτασμό της επετείου της 25 Μαρτίου.

Καρδίτσα : Διαδικτυακή ημερίδα για την «Οικολογική Δόμηση»

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε πρωτότυπη διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Οικολογική Δόμηση». Η.

Το Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου επισκέφθηκε ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος

Το Κλειστό Γυμναστήριο του Μουζακίου, το οποίο φέρει το όνομά του, επισκέφθηκε ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η Ημερίδα για την βιολογική αμπελουργία στην Καρδίτσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για τη βιολογική αμπελουργία και οινοποίηση στο Επιμελητήριο Καρδίτσας... ...καθώς την.

Καρδίτσα: Τιμήθηκε η επέτειος της μάχης στη Ματαράγκα

Ιστορική ημέρα για την απελευθέρωση της Θεσσαλίας από τους Τούρκους Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε την Κυριακή η επέτειος της τελευταίας μάχης.

Καρδίτσα : Εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων

Αποκαθίστανται τομές και λακκούβες δρόμων της πόλης, ασφαλτοστρώνονται δρόμοι στις συνοικίες και προγραμματίζεται η ασφαλτόστρωση κεντρικών.

Ημερίδα για τη βιολογική αμπελουργία στην Καρδίτσα

Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας & ο Οργανισμός Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ θα πραγματοποιήσουν Ημερίδα για τη βιολογική αμπελουργία &.

Σύσκεψη στη Νομαρχία Καρδίτσας για την διακίνηση αμνοεριφίων το Πάσχα

Άμεσο σχέδιο στήριξης του σημαντικού κλάδου της κτηνοτροφίας ετοιμάζεται από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας, ενόψει της γιορτής του Πάσχα.

Καρδίτσα : Ποσό 800.000 ευρώ για βελτίωση του οδικού δικτύου του Νομού

Την σύμβαση κατασκευής του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΟΜΟΥ» προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, υπέγραψε ο Νομάρχης Καρδίτσας κ. Φώτης.

Τα βραβεία του 26ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Πανηγυρικά και με τις ευχές όλων για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και ανοδικότερη πορεία του θεσμού έπεσε χθές η αυλαία του 26ου Πανελλήνιου.

Ημερίδα στην Καρδίτσα για την βιολογική αμπελουργία και οινοποίηση

Ημερίδα για την βιολογική αμπελουργία και οινοποίηση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 11 το πρωί στην Καρδίτσα στην αίθουσα του.

Εκδήλωση για τον αμίαντο στο Μουζάκι

Ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Αργιθεατών Μουζακίου διοργανώνουν τη Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα στο Δημοτικό.

Ιδρυτική Γενική Συνέλευση των Φαρμακοϋπαλλήλων Νομού Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του υπό ίδρυση Συλλόγου Φαρμακοϋπαλλήλων Νομού Καρδίτσας, παρουσία πλήθους κόσμου. Στην Γενική.

Καρδίτσα : Πάνω απο 15.000 στρέμματα πλημμύρισαν

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στο Νομό Καρδίτσας αλλά και στις γειτονικές περιοχές των Φαρσάλων και Δομοκού είχαν σαν συνέπεια.

Επίσκεψη του Ρώσου Πρέσβη στο Νομάρχη Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο

Το Νομάρχη Καρδίτσας κ Φώτη Αλεξάκο επισκέφθηκε ο Ρώσος Πρέσβης Vladimir i.Chkhikvishvili, ο οποίος συνοδευόταν από εκπροσώπους του συνδέσμου Ελληνορωσικής.

Συζήτηση για το Αιολικό Πάρκο του Δήμου Μουζακίου

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Πηγές κ. Τσιπουρίδη είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός και συζήτησε μαζί του τις.

1,3 εκ. ευρώ υπεξαίρεση από υπάλληλο της Μονάδας Κοινωνικής Φροντίδας στην Καρδίτσα

Η υπεξαίρεση αποκαλύφθηκε ύστερα από ΕΔΕ που πραγματοποίησε η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Το χρονικό διάστημα που.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες στα ορεινά του Νομού Καρδίτσας

Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη στα ορεινά του Νομού Καρδίτσας, με το ύψος του χιονιού να έχει φτάσει και τα 20 εκατοστά Με χρήση.

Καρδίτσα : Κίνδυνος απόρριψης του Τμήματος Κτηνιατρικής και υποβάθμισης των πτυχίων

Άμεση κινητοποίηση ώστε να αποτραπεί η υποβάθμιση της Κτηνιατρικής Σχολής Καρδίτσας που προκαλεί η έλλειψη των αναγκαίων πιστώσεων για την.

Παρουσίαση των δραστηριοτήτων της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε στη διακρατική συνάντηση στο Μουζάκι

Οι Γεωπόνοι της της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε κ. Τσιάκας και κ. Γεωργίου, συμμετείχαν στην διήμερη διακρατική συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο.

Συνταξιούχος Αστυνομικός από την Καρδίτσα έβαλε τέλος στην ζωή του

Έξω από το χωριό του την Απιδιά Καρδίτσας και μέσα σε λίμνη αίματος, βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι, ο 53χρονος συνταξιούχος Αστυνομικός Ιωάννης.

Καρδίτσα: Ίδρυση «Συλλόγου Αγελαδοτρόφων γαλακτοπαραγωγής»

Τα προβλήματα του κλάδου καθώς και τη σύσταση φορέα στον οποίο θα συμμετέχουν ώστε να προασπίζουν ομαδικά τα συμφέροντά τους συζήτησαν οι.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης