Καρδίτσα | trikalanews.gr

Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα δεν πληρώνουν αυτοκίνητα...τα κλέβουν!

Ένας 48χρονος από την Καρδίτσα έκλεψε το αυτοκίνητο για το οποίο διαπραγματευόταν με έναν 28χρονο στην Καρδιτσομαγούλα του Δήμου Καρδίτσας. Αφού ...

300.000 ¤ για τα αποδυτήρια Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρης Σιούφας ανακοίνωσε την έγκριση πίστωσης ύψους 300.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κατασκευή ...

Μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης στην κτηματαγορά συζήτησαν οι μεσίτες Τρικάλων-Καρδίτσας

Για την ύφεση που υπάρχει στην ελληνική κτηματαγορά συζήτησαν χθες το απόγευμα στο κέντρο «Αστέρια» οι κτηματομεσίτες Τρικάλων και Καρδίτσας... ...

Με παρέμβαση Σιούφα χρηματοδοτούνται οι αύλειοι χώροι των Κλειστών Μουζακίου, Παλαμά & Σοφάδων

Συνεργασία με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρη Σιούφα είχε ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Καρδίτσας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός... ...

Ενδιαφέρουσα επιστημονική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την ΕΕΑ στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα

Στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας (ΕΕΑ) επιστημονική εκδήλωση για τον εορτασμό της.

Συλλήψεις για παράνομες ανασκαφές στην Καρδίτσα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες για παράνομες ανασκαφές στην.

Εγκαινιάζεται στις 7 Μαΐου υπερσύγχρονο Μουσικό Σχολείο στην Καρδίτσα.

Πιθανή είναι η παρουσία του Υπουργού κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου στην τελετή Σε κανονική λειτουργία τέθηκε από την Δευτέρα 27 Απριλίου 2009 το νέο.

Εγκαίνια του Υδροηλεκτρικού Σταθμού Λεονταρίου Καρδίτσας

Από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτριο Σιούφα, επί παρουσία και του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη, έγιναν σήμερα το μεσημέρι τα εγκαίνια του.

Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων από την Αναπτυξιακή Καρδίτσας

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΧΩΡΕΣ Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., σε.

Εγκαίνια σήμερα στο υδροηλεκτρικό της ΔΕΗ στο Σμόκοβο Καρδίτσας

Σήμερα στις 11:00 το πρωί το νέο Μικρό Υδροηλεκτρικό Σταθμό Σμοκόβου θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρης Σιούφας παρουσία.

Ληστεία στην Εθνική Τράπεζα στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Μουζάκι. Στο υποκατάστημα εισέβαλαν ένας άνδρας και.

Καρδίτσα: Παγιδεύτηκε ΑΤΜ

Μέχρι στιγμής ο αριθμός δεδομένων από κάρτες ΑΤΜ που υπέκλεψαν οι δράστες παραμένει άγνωστος. Άγνωστοι τοποθέτησαν σε ΑΤΜ τράπεζας της Καρδίτσας.

Αυτοκτόνησε 38χρονος στην Καρδίτσα

Το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στο Δήμο Άρνης της Καρδίτσας βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό απαγχονισμένος ένας άνδρας ηλικίας 38 ετών. Ο 38χρονος.

Πρότυπος Καραγκούνικος οικισμός σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στον Δήμο Κάμπου της Καρδίτσας

Πλίθινο χωριό σχεδιάζεται στους Σοφάδες της Καρδίτσας που θα έχει την αρχιτεκτονική του Θεσσαλικού κάμπου του προηγούμενου αιώνα. Πρόκειται.

110.000 ¤ για την κάλυψη αναγκών σχολικών μονάδων του Νομού Καρδίτσας

Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος ενημερώνει ότι εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση 110.000 ¤ για την κάλυψη αναγκών.

Θυελλώδης η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας

Συζητήθηκε το αίτημα της Ένωσης Καταστηματαρχών για μείωση του φόρου 2% και 5% στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος Δυόμιση ώρες συζήτησης,.

Ερώτηση του Βουλευτή Ντίνου Ρόβλια για το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων

Αυξημένα κρούσματα εγκληματικότητας καταγράφονται τον τελευταίο καιρό και στην περιοχή ευθύνης του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων Καρδίτσας. Με.

Εγκαινιάστηκαν φωτοβολταϊκά πάρκα στο Δήμο Κάμπου της Καρδίτσας

Εγκαινιάστηκαν επίσημα χθες από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα, τα πέντε φωτοβολταϊκά Πάρκα (ισχύος 20 kw/h το καθένα) που κατασκευάστηκαν.

Αρχίζουν τα έργα κατασκευής του Νομαρχιακού μεγάρου στην Καρδίτσα.

Ανατέθηκε η κατασκευή του Διοικητηρίου Καρδίτσας με απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Έργων και Ποιότητας Ζωής. Σύντομα ξεκινάει το μεγάλο έργο.

Νέα οχήματα στην Τεχνική Υπηρεσία Καρδίτσας

Με νέα σύγχρονα οχήματα εξοπλίζεται η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας. Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δ.Βερίλλης υπέγραψε τις συμβάσεις για την.

Βουλιάζει από τα χρέη η ΕΑΣ Καρδίτσας

Αγωνιώδης έκκληση του Προέδρου κ.Χρήστου Τσιούντσουρα να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί. Την έντονη ανησυχία του για το μέλλον της Ένωσης.

Επιλύθηκε ένα σημαντικό πρόβλημα πολλών χρόνων.

Ολοκληρώθηκε ο νέος οδικός κόμβος στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του κόμβου στον Επαρχιακό δρόμο Καρδίτσα-Μητρόπολη στο ύψος.

Σύλληψη δύο εμπόρων ναρκωτικών στην Καρδίτσα.

40χρονος άνδρας από τη Λάρισα, και 50χρονος από τον Τύρναβο, συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του τμήματος.

Στην Καρδίτσα ο Νίκος Λέγκας.

Εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Καρδίτσα. Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Λέγκας εκπροσώπησε.

Ο Νίκος Παππάς στους Σοφάδες.

Την παρέλαση των Σοφάδων παρακολούθησε ο Νίκος Παππάς. Ο πολιτευτής της Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Νίκος Παππάς από την πόλη των Σοφάδων όπου παρέστη για τις.

Στους Σοφάδες ο Νίκος Παππάς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στο νομό Καρδίτσας θα βρεθεί το μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ και πολιτευτής Καρδίτσας Νίκος Παππάς για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου. Ο κ..

Μελέτη - εργαλείο για το σχεδιασμό της Καρδίτσας του μέλλοντος

Τη σύμβαση για τη εκπόνηση της μελέτης - επιχειρησιακού σχεδίου «Ολοκληρωμένο Τοπικό Πρόγραμμα Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Δήμο Καρδίτσας» στο.

Από την Καρδίτσα μέχρι την Καλαμπάκα το πρώτο τμήμα του Ε-65.

Από το πεδινό τμήμα και συγκεκριμένα από την Ανάβρα Καρδίτσας μέχρι την Καλαμπάκα, θα ξεκινήσει η κατασκευή του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδας Ε-65..

Επίσκεψη του Νίκου Παππά στο Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Προτεραιότητα για την ανάπτυξη του νομού η στήριξη των επιχειρήσεων με καλύτερους όρους. Ευρεία συζήτηση για την κατάσταση του επιχειρηματικού.

Επίσκεψη του Νίκου Παππά στο νομάρχη Καρδίτσας.

Είναι χρέος όλων μας η εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών για τους πολίτες του νομού. Ευρύ διάλογο με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας με στόχο την.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης