Καρδίτσα | trikalanews.gr

Καρδίτσα

Απάντηση του Φ. Γκούπα στον κ. Σαλαγιάννη

Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Φώτης Γκούπας έστειλε την παρακάτω επιστολή στον κ. Σαλαγιάννη, σε απάντηση προηγούμενης δικής του ...

Καρδίτσα: Nεκρό βρέθηκε το 4χρονο αθίγγανο αγοράκι που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Μετά από πολύωρες έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας , το 4χρονο ...

4χρονος αθίγγανος αγνοείται στο Δήμο Κάμπου Καρδίτσας

Ο μικρός αθίγγανος μετά το παιχνίδι με τα άλλα παιδιά, έπεσε να κάνει μπάνιο σε αρδευτικό κανάλι της περιοχής, όπου λόγω των ορμητικών νερών δεν τα ...

Καρδίτσα: Οριστικοποίηση των έργων του προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»

Πραγματοποιήθηκε χθες η προγραμματισμένη σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τα έργα που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος ...

Θετικά και τα δύο κρούσματα του ιού της γρίπης στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Θετικοί βρέθηκαν τελικά στον νέο ιό της γρίπης ο 13χρονος και ο ειδικευόμενος γιατρός ,οι οποίοι προσήχθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας την.

Δυο νέα ύποπτα κρούσματα του ιού γρίπης στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Δυο πιθανά κρούσματα της νέας γρίπης καταγράφηκαν στο νοσοκομείο Καρδίτσας, το ένα το βράδυ της Παρασκευής και το άλλο Σάββατο πρωί. Το πρώτο.

Συζήτηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τα έργα που αφορούν το νομό Καρδίτσας

Μετά από σύσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρη.

Υποβλήκε ο φάκελος υποψηφιότητας του Δήμου Μουζακίου στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»

Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Μουζακίου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Καρδίτσας η σύνταξη του φακέλου υποψηφιότητας του Δήμου στο πρόγραμμα.

Καρδίτσα: Επέκταση Σχεδίου Πόλης

Εγκρίθηκε ο φάκελος των μελετών κτηματογράφησης, πολεοδόμησης και πράξη εφαρμογής νέων περιοχών προβλεπόμενων από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο.

Στην Καρδίτσα το «Παγκόσμιο Αντάμωμα Θεσσαλών»

Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων «Ασκληπιός» προγραμματίζει στις 22 Αυγούστου στο Μουζάκι Καρδίτσας το 1ο Αντάμωμα. .

Μεγάλη επιτυχία η σύλληψη των «μαϊμού» υπαλλήλων της ΔΕΗ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες προέβη στη σύλληψη ενός 48χρονου άνδρα με καταγωγή από τη Λειβαδιά και μιας.

Συνελήφθησαν στην Καρδίτσα οι «μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ

Συνελήφθη χθες στις 13:00 μ.μ. στο Δ.Δ. Πύργου Κιερίου του Δήμου Άρνης του Νομού Καρδίτσας ένα ζευγάρι Ελλήνων που φέρονται να δρούσαν σε Τρίκαλα και.

Τα είχε «όλα» στο σπίτι του στην Καρδίτσα...Τελικά συνελήφθη!

Αρχαία, όπλα και ναρκωτικά βρέθηκαν στο σπίτι ενός 58χρονου άντρα που διέμενε στην Καρδίτσα. Ο άντρας συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας Καρδίτσας..

Έπεσε η αυλαία για τις μουσικές μονογραφές στη λίμνη Πλαστήρα

Το Σάββατο 11 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκδήλωση του 6ου κύκλου εκδηλώσεων ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΜΟΝΟΓΡΑΦΕΣ στη λίμνη Πλαστήρα. Η Έλλη Πασπαλά μας.

Και στην Καρδίτσα «μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ

Μετά τους απατεώνες που εμφανίσθηκαν στην περιοχή της Καλαμπάκας να εξαπατούν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και να απειλούν.

Λήστευαν ότι έβρισκαν μπροστά τους σε οίκημα στην Καρδίτσα

Μια …τριπλή διάρρηξη, ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, αναζητώντας τους δράστες που χθες το βράδυ, μπήκαν σε καφετέρια, πήραν μικροποσό.

Πέφτει αύριο το βράδυ η αυλαία στις «Μουσικές Μονογραφές» στον Βοτανικό Κήπο Νεοχωρίου Καρδίτσας

Αύριο Σάββατο πραγματοποιούνται οι δύο τελευταίες εκδηλώσεις του 6ου κύκλου εκδηλώσεων «Μουσικές Μονογραφές». Το πρωί στο Βοτανικό κήπο.

Αύριο το βράδυ η Καρδίτσα τιμά τον Τρικαλινό Δημήτρη Καβράκο

Στο πλαίσιο του 6ου κύκλου εκδηλώσεων «Μουσικές Μονογραφές στη λίμνη Πλαστήρα» θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Τρικαλινού βαθύφωνου Δημήτρη.

Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση 69χρονης Τρικαλινής

Μέσα σε χαράδρα του Δ.Δ. Πετρωτού του Δήμου Αργιθέας του Νομού Καρδίτσας βρέθηκε χθες η 69χρονη Αικατερίνη Σερέτη που είχε εξαφανισθεί από το.

Χρηματοδότηση σχολικών έργων στην Καρδίτσα με απόφαση Σ. Ταλιαδούρου

Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος ανακοίνωσε ότι υπεγραφη η Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με την οποία.

Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Πλαστήρα και Σμοκόβου με σκοπό την «Αγωγή της ψυχής»

Για δυο μήνες, στις λίμνες Νικολάου Πλαστήρα και Σμοκόβου, σε δύο περιοχές απαράμιλλου φυσικού κάλλους, θα προβληθούν και θα αναδειχθούν ποικίλες.

Σημαντική η προσφορά του Ιατροκοινωνικού Κέντρου στη Καρδίτσα

Ο Δήμος Καρδίτσας και η Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. πραγματοποίησαν με επιτυχία ημερίδα στην ΤΕΔΚ στα πλαίσια του.

Νέος οικισμός του ΟΕΚ στην Καρδίτσα

Νέος οικισμός του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας στην Καρδίτσα, μετά από σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ του ΟΕΚ και της κατασκευαστικής εταιρείας.

Ξεκίνησε να λειτουργεί η καινούργια γεφυροπλάστιγγα του Δήμου Μουζακίου

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της νέας γεφυροπλάστιγγας του Δήμου Μουζακίου και η υπάρχουσα τίθεται εκτός λειτουργίας. Από σήμερα η νέα.

Σήμερα ο 2ος αγώνας Ερασιτεχνικής Αλιείας στην Λίμνη Πλαστήρα

Ο σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιείας Καρδίτσας «Νίκος Πλαστήρας» ενημερώνει ότι αρχίζει σήμερα το 2ο open σε ψάρεμα Κυπρίνου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί από.

Δρομολογήθηκε η εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης για το νέο κτήριο του ΕΒΕ Καρδίτσας

Με γρήγορους ρυθμούς προωθεί η Διοίκηση του ΕΒΕ Καρδίτσας τις διαδικασίες για την ανέγερση του νέου κτηρίου 1000 περίπου τετραγωνικών μέτρων που θα.

Δράση για τον καθαρισμό της Λίμνη Πλαστήρα ανέπτυξε η ΤΕΔΚ Καρδίτσας

Με το Σύνθημα ΅ΆΛίμνη Πλαστήρα Πηγή Ζωής” η ΤΕΔΚ του Νομού Καρδίτσας πήρε την πρωτοβουλία για δεύτερη συνεχή χροινιά να προχωρήσει στον.

15χρονος πνίγηκε σε ποτάμι στο Μουζάκι Καρδίτσας

Ένας 15χρονος έχασε το μεσημέρι της Κυριακής την ζωή του στον ποταμό Πάμισο. Ο 15χρονος κολυμπούσε στην θέση «Δέση» στο Μαυρομάτι Καρδίτσας, αλλά.

Εκβίαζαν 43χρονο επιχειρηματία στην Καρδίτσα

Με την σχηματισθείσα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Καρδίτσας, ένας 37χρονος έμπορος αυτοκινήτων από το.

Σημαντική επιτυχία της ασφάλειας Καρδίτσας κατά της αρχαιοκαπηλίας

Αστυνομικοί της Ασφαλείας Καρδίτσας συνέλαβαν τη νύχτα της 26ης Μαίου έναν 58χρονο άνδρα κάτοικο εξωτερικού και προσωρινά Δήμου Μουζακίου.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης