Καρδίτσα | trikalanews.gr

Καρδίτσα

Επιλύθηκε ένα σημαντικό πρόβλημα πολλών χρόνων.

Ολοκληρώθηκε ο νέος οδικός κόμβος στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του κόμβου στον Επαρχιακό δρόμο Καρδίτσα-Μητρόπολη στο ύψος ...

Σύλληψη δύο εμπόρων ναρκωτικών στην Καρδίτσα.

40χρονος άνδρας από τη Λάρισα, και 50χρονος από τον Τύρναβο, συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του τμήματος ...

Στην Καρδίτσα ο Νίκος Λέγκας.

Εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Καρδίτσα. Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Λέγκας εκπροσώπησε ...

Ο Νίκος Παππάς στους Σοφάδες.

Την παρέλαση των Σοφάδων παρακολούθησε ο Νίκος Παππάς. Ο πολιτευτής της Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Νίκος Παππάς από την πόλη των Σοφάδων όπου παρέστη για τις ...

Στους Σοφάδες ο Νίκος Παππάς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στο νομό Καρδίτσας θα βρεθεί το μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ και πολιτευτής Καρδίτσας Νίκος Παππάς για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου. Ο κ..

Μελέτη - εργαλείο για το σχεδιασμό της Καρδίτσας του μέλλοντος

Τη σύμβαση για τη εκπόνηση της μελέτης - επιχειρησιακού σχεδίου «Ολοκληρωμένο Τοπικό Πρόγραμμα Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Δήμο Καρδίτσας» στο.

Από την Καρδίτσα μέχρι την Καλαμπάκα το πρώτο τμήμα του Ε-65.

Από το πεδινό τμήμα και συγκεκριμένα από την Ανάβρα Καρδίτσας μέχρι την Καλαμπάκα, θα ξεκινήσει η κατασκευή του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδας Ε-65..

Επίσκεψη του Νίκου Παππά στο Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Προτεραιότητα για την ανάπτυξη του νομού η στήριξη των επιχειρήσεων με καλύτερους όρους. Ευρεία συζήτηση για την κατάσταση του επιχειρηματικού.

Επίσκεψη του Νίκου Παππά στο νομάρχη Καρδίτσας.

Είναι χρέος όλων μας η εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών για τους πολίτες του νομού. Ευρύ διάλογο με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας με στόχο την.

Νίκος Παππάς:Διάλογος με την κοινωνία

Σήμερα στις 11 το πρωί το μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. και πολιτευτής Καρδίτσας Νίκος Παππάς επισκέπτεται το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για να.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης