Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δεν ήταν έγκυος η Λαίδη Ντι όταν σκοτώθηκε

22 χρόνια μετά τον θάνατο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, το νέο βιβλίο της εγκληματολόγου  Άντζελας  Γκάλοπ, υποστηρίζει, ότι έλαβε τέλος στις  φήμες που ήθελαν να κυοφορεί το παιδί του ΝτόντιαλΦαγέτ,  στο τροχαίο ατύχημα  που είχαν στο τούνελ Ποντ ντ’ Αλμά στο Παρίσι, περασμένα μεσάνυχτα της  Κυριακής  31 Αυγούστου  1997.

Στο βιβλίο, η  Άντζελα Γκάλοπ παρουσιάζει όλη την ιατροδικαστική έρευνα που έγινε, κυρίως όσον αφορά το εάν η πριγκίπισσα Νταϊάνα  ήταν έγκυος ή όχι.

«Το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν να διαπιστωθεί αν τα δείγματα αίματος της Νταϊάνα περιείχαν την ορμόνη της εγκυμοσύνης, ανθρώπινη χοριακήγοναδοτροπίνη. Το δεύτερο, αν με οποιαδήποτε ένδειξη φαίνονταν να λάμβανε αντισυλληπτικό χάπι», δήλωσε η Άντζελα Γκάλοπ στην εφημερίδαTheSundayTimes.

Καθώς είχε υποβληθεί σε  πολλές μεταγγίσεις αίματος στο νοσοκομείο – κατά την διάρκεια της απεγνωσμένης  προσπάθειας των γιατρών να την σώσουν – δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αίμα από το σώμα της, αφού τα αποτελέσματα θα έβγαιναν αλλοιωμένα. 

Ο ιατροδικαστής του King’sCollege του Λονδίνου Ντέιβιντ Κόουαν, που συντόνιζε την ομάδα ιατροδικαστών, προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα τεστ εγκυμοσύνης, αποτελεσματικό στο αποξηραμένο αίμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το οποίο βρέθηκε στασυντρίμμια της Mercedes που επέβαινε με τον Ντόντιαλ Φαγέτ.

Η Άντζελα Γκάλοππήρε δείγμα περιεχομένου του στομάχου της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, για να ελέγξει ίχνη αντισυλληπτικών ουσιών. 

Ανακάλυψε ότι τα αποτελέσματα ήταν θετικά και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Νταϊάνα έπαιρνε αντισυλληπτικό χάπι, οπότε ήταν εξαιρετικά απίθανο  να ήταν έγκυος κατά τη στιγμή της συντριβής.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή