Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Γκάφα ή σχεδιασμένο ψέμα; Το TMZ διέδωσε ψεύτικη είδηση για απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης του Michael Jackson

Δεν προκαλεί έκπληξη ότι ένα tabloid όπως το TMZ θα κοιτάξει να βγάλει οποιαδήποτε είδηση μπορεί πρώτο. Αλλά όταν μιλάς για απόπειρα αυτοκτονίας κάποιου, την ίδια ώρα που το άτομο αυτό σου απαντά στο twitter, και με μπόνους να μην βγάζουν νόημα τα δεδομένα που παρουσιάζεις για την είδηση, τότε το πράγμα πάει αλλού.

Χθες, λοιπόν, το γνωστό κουτσομπολίστικο δίκτυο των Η.Π.Α. TMZ έβγαλε είδηση ότι η κόρη του Michael Jackson, Paris, είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει τη ζωή της και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.  Και εδώ ξεκινάει η υπόθεση να μη βγάζει νόημα.

Το TMZ μιλούσε για εισαγωγή της Paris με κώδικα 5150 στο νοσοκομείο, κάτι που σημαίνει υποχρεωτική ψυχιατρική παρακολούθηση 72 ωρών. Κάτι όμως που δεν φαίνεται να κράτησε πολύ, αφού η Paris δημοσιεύει στο twitter πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς κάποιο εμφανές «διάλειμμα» που να δικαιολογεί κράτηση στο νοσοκομείο, πόσο μάλλον μία απόπειρα αυτοκτονίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, η κόρη του Βασιλιά της Ποπ απάντησε στην ανάρτηση για την είδηση στο twitter, αποκαλώντας τους «ρεπόρτερς» του δικτύου ψεύτες, μέσα από παρακλήσεις των θαυμαστών της να μηνύσει το δίκτυο.

Αν η όλη υπόθεση ήταν απλά ψευδείς πληροφορίες των «πηγών» του δικτύου ή καλοσχεδιασμένο πλάνο για εκμετάλλευση του ιστορικού κατάθλιψης, για το οποίο η νεαρή Paris έχει μιλήσει ανοιχτά, θα το δείξει ο χρόνος.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή