Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άνδρο ακολασίας το βρετανικό Κοινοβούλιο – Παράπονα καθαριστριών για προφυλακτικά και εμετούς

   Σάλος έχει προκληθεί από τα παράπονα των καθαριστριών του βρετανικού Κοινοβουλίου ότι βρήκαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και εμετούς σε γραφεία βουλευτών και των συνεργατών τους.

   Αναφέρεται σε βρετανική εφημερίδα ότι μετά τις διαπραγματεύσεις για το Brexit τη σκυτάλη παίρνει η διοργάνωση ξέφρενων πάρτυ που συνοδεύονται από άφθονο αλκοόλ και αχαλίνωτο σεξ μετατρέποντας το Κοινοβούλιο σε άνδρο ακολασίας.

   Αυτά κάνουν οι βουλευτές του βρετανικού Κοινοβουλίου αφήνοντας εκτεθειμένα τα ‘’ίχνη του εγκλήματος’’.

   Το συνεργείο καθαρισμού εξέφρασε παράπονα και διαμαρτυρήθηκε για το αηδιαστικό θέαμα που αντίκριζε, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

    Οι κατηγορίες αυτές δημοσιεύτηκαν λίγο μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με σεξουαλική παρενόχληση γυναικών από βουλευτές.

    Οι αρμόδιες κοινοβουλευτικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να «σφίξουν τα λουριά», έτσι ώστε οι βουλευτές και το προσωπικό να είναι υποχρεωμένοι να τηρούν έναν αυστηρότερο κώδικα συμπεριφοράς, διαφορετικά θα υπόκεινται κυρώσεις.

   «Οι καθαρίστριες δεν είναι για να καθαρίζουν τις ακολασίες τους και για αυτές δεν είναι κατάλληλη η χρήση των γραφείων» τόνισε μία κυβερνητική πηγή στην εφημερίδα.

    Τέλος, η Τερέζα Μέι και ο επικεφαλής της Βουλής των Κοινοτήτων Άντρεα Λίντσομ φαίνεται να είναι αποφασισμένοι να δώσουν τέλος σε αυτή την ελαφρότητα της συμπεριφοράς ορισμένων βουλευτών εντός του Κοινοβουλίου.

   Σόδομα και Γόμορρα…!!!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή