Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συζήτηση για τα Κίτρινα Γιλέκα στο Μέτωπο Λαού

Τα «Κίτρινα Γιλέκα» αποτελούν μια γνήσια λαϊκή εξέγερση. Έναν αυθόρμητο ξεσηκωμό των φτωχών και των εργαζομένων κατά των ελίτ, οι οποίες, με κρίση ή χωρίς, αυξάνουν συνεχώς τον πλούτο τους.

Η Εξέγερση των «Κίτρινων Γιλέκων» δεν αφορά μόνο τη Γαλλία, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη. Η ΕΕ αποδεικνύεται ένα τέρας κοινωνικής ανισότητας, εκμετάλλευσης και καταπίεσης των λαών της. Η ΕΕ αποδεικνύεται ένας οικονομικός, κοινωνικός και πολιτικός ολοκληρωτισμός που σφίγγει τη θηλιά στον λαιμό των λαών της.

Χωρίς αμφιβολία τα «Κίτρινα Γιλέκα» είναι ο προπομπός νέων μεγαλύτερων, μαζικότερων και πολύ πιο δυναμικών λαϊκών εξεγέρσεων, ακόμα και επαναστάσεων στην Ευρώπη.

Όλοι οι καταφρονημένοι και οι αδικημένοι έχουμε πολλά να διδαχθούμε απ’ τα «Κίτρινα Γιλέκα». Να συζητήσουμε, να εμβαθύνουμε και να ετοιμαστούμε για τους αγώνες του σήμερα και του αύριο.

Την Πέμπτη 13/12 και ώρα 8.30 μ.μ. στο καφέ «ΛΗΘΑΙΟ» (παλιό ΚΤΕΛ) το Μέτωπο Λαού οργανώνει συγκέντρωση-συζήτηση και καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους επισφαλείς, τους φτωχούς, τους αδικημένους και τους καταπιεσμένους του τόπου να παρευρεθούν και να λάβουν μέρος στη συζήτησή μας.

ΜΟΝΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή