Κώστας Σκρέκας: Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τα εθνικά θέματα και την ιστορία του ελληνικού λαού

Ο Κώστας Σκρέκας συμμετέχονταςκαιδίνοντας το «παρών» στο χθεσινό συλλαλητήριο  μαζί με το τεράστιο πλήθος κόσμου, τόνισε στην εκπομπή της ΕΡΤ1  ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ότι «ο χαρακτήρας του συλλαλητηρίου δεν ήταν κομματικός αλλά πανελλήνιος και εθνικός καιέδωσε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της Χώρας.

Είναι κρίμα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να μειώσει σε βαθμό αστειότητας το μέγεθος του συλλαλητηρίου και να προσπαθεί πανικόβλητη να το ακυρώσει καταφέρνοντας να γελοιοποιείται στα μάτια του κόσμου. Αντίθετα, θα έπρεπε να το χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ξεκάθαρα τη θέση της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι δεν θα γίνει καμία ονομασία δεκτή, η οποία είναι αντίθετη με το λαϊκό αίσθημα».

«Αυτή τη στιγμή έχουμε απέναντί μας, είπε,τους Σκοπιανούς που εμφανίζονται ενωμένοι παρ’ όλο που τους χωρίζουν σοβαρές εθνολογικές διαφορές, ενώ εμείς οι Έλληνες, ένα Έθνος που θα έπρεπε να είμαστε εθνικά ομόψυχοι, παρουσιαζόμαστε διαιρεμένοι γιατί ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε μια διαπραγμάτευση όχι για να δώσει λύση αλλά για να δημιουργήσει πρόβλημα στη Ν.Δ. Και αυτό ακριβώς είναι το μείζον πρόβλημα σε αντίθεση με ό, τι έγινε το 2008: όταν ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκίνησαν συνεννόηση με όλα τα κόμματα, ενότητα και ενημέρωση καθ’ όλη  τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης.

Χωρίς εθνική ομόνοια, ομοψυχία και συναίνεση δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε για ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα».

 
Ο κ. Σκρέκας κατέληξε λέγοντας πως «Ο ελληνικός λαόςκατέβηκε ενωμένος στο συλλαλητήριογια να ζητήσει να μην τον προδώσουν. Κατέβηκε για να βροντοφωνάξει  ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με τα εθνικά θέματα και την ιστορία του».


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή