Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθένας με τον πόνο του κι εγώ με τον δικό μου»

   Αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα είναι αδιανόητο και έρχεται να επιβεβαιώσει τον βαθυστόχαστο στίχο του Χ. Κολοκοτρώνη σε τραγούδι του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη που λέει «Καθένας με τον πόνο του κι εγώ με τον δικό μου»…
 

   Άλλοι ξεκατινιάζονται στα ραδιόφωνα χωρίς να έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο σφαζόμενοι μεταξύ τους στο όνομα της κατανάλωσης κάθε λογής  gossip υπόθεσης και άλλοι συνεχίζουν να… «κοιτάν τη δουλειά τους» σουλατσάροντας πάνω κάτω στη Wall Street.

   Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του trikalanews.gr , ο λόγος γίνεται για πρώην βουλευτή των Τρικάλων ο οποίος εθεάθη να… κάνει τις βολτούλες του έξω από το Χρηματιστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής καθώς έχει τον… δικό του πόνο…!

   Οι πληροφορίες λένε πως οι πραγματικοί λόγοι του ταξιδιού του είναι για να… ελέγξει πως πάνε οι επενδύσεις του στο Διεθνές Χρηματιστήριο. Φαίνεται έμαθε για το αποσταθεροποιημένο κλίμα εξαιτίας της σινο-αμερικανικής εμπορικής «κόντρας» και είπε «δεν πάω να δω τι κάνουν τα λεφτάκια μου…??? Αυγαταίνουν ή θα πάθουμε κανένα πατατράκ μέσα στο φθινόπωρο???»

   Σαφέστατα και είναι σωστή η σκέψη αυτή του πρώην βουλευτή μας γιατί ανέβηκε και η τιμή του πετρελαίου και… πώς θα ζεσταθεί το χειμώνα αν πάνε «υπέρ πίστεως» τα κεφάλαιά του στη Wall Street???

   Ευχόμαστε πάντως από καρδιάς τα αποτελέσματα να μην είναι τα ίδια με αυτά της Μαύρης Πέμπτης του χρηματιστηριακού Κραχ για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον πρώην βουλευτή μας και μάλλον υποψήφιο στις επικείμενες εκλογές, να χαμογελά με… γεμάτη την τσέπη…!!!
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή