Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια

   Χρόνια κρατάει αυτή η… κολόνια φιλίας και γνωριμίας του γνωστού σε εμάς Χρίστου Λιάπη με τον π. Υπουργό και Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιάννη Βρούτση καθώς έχουν περάσει… ‘’χρόνια και ζαμάνια’’ από την συνάντησή τους το 2007 στη Σύρο που ήταν σε κλίμα εκλογών για να ξαναβρεθούν στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων για το Ασφαλιστικό.

   Φουρτούνες και… μεγάλα κύματα πέρασε η χώρα από τότε στη Σύρο αλλά οι δύο άντρες κατάφεραν να… σταθούν όρθιοι και να που επανήλθαν δριμύτεροι.

   Παράλληλα υπήρχε η κατά καιρούς επικοινωνία τους ενώ το αίσθημα του θαυμασμού από τον Χ. Λιάπη για την εμπεριστατωμένη ομιλία του κ. Βρούτση στη ΝΟΔΕ περισσεύει.

   Ο κ. Βρούτσης μίλησε με σοβαρότητα και ευθύνη για το Ασφαλιστικό και την επίλυσή του με την αναφορά του στην ανάγκη κατάργησης του νόμου Κατρούγκαλου και εφαρμογής ενός συστήματος τριών πυλώνων σύμφωνα και με την επίσημη πρόταση της ΝΔ όπου θα υπάρχει η δυνατότητα εξασφάλισης των συντάξεων των υφιστάμενων συνταξιούχων αλλά και των σημερινών εργαζομένων που φτάνουν σε αδιέξοδο με την επιβάρυνση όλο και περισσότερων εισφορών, μια κατάσταση που οδηγεί σε τέλμα.

   Μακάρι η φιλία αυτή να κρατήσει δίνοντας το έναυσμα για νέες συνεργασίες και νέες επιδιώξεις οραμάτων μέσα από την ελπίδα και την αισιοδοξία…!!! 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή