Ελλάδα

Λαχτάρα στη Χαλκιδική: 48χρονος τραυματίστηκε στη θάλασσα μπροστά στην κόρη του

16 Aug 2024
Λαχτάρα στη Χαλκιδική: 48χρονος τραυματίστηκε στη θάλασσα μπροστά στην κόρη του

Ένας 48χρονος άνδρας υπέστη σοβαρό τραυματισμό και αδυναμία κίνησης ενώ κολυμπούσε με την κόρη του στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής

Ένας 48χρονος άνδρας υπέστη σοβαρό τραυματισμό και αδυναμία κίνησης ενώ κολυμπούσε με την κόρη του στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής, προκαλώντας ανησυχία στους λουόμενους.

Ένας 48χρονος άνδρας υπέστη σοβαρό τραυματισμό ενώ κολυμπούσε με την ανήλικη κόρη του στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Πλαγίων Χαλκιδικής, όπως αναφέρει το thestival.gr. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι, όταν ο άνδρας χτύπησε μέσα στη θάλασσα και ένιωσε αδιαθεσία. Με τη βοήθεια άλλων λουόμενων, κατάφερε να βγει στην ακτή, αλλά αμέσως ένιωσε αδυναμία κίνησης των άνω και κάτω άκρων του.

Στο σημείο έφτασαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, ενώ ο 48χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για περαιτέρω ιατρική φροντίδα. Η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών διεξάγει προανάκριση για το περιστατικό.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα

Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.