Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Λάρισα: Εξιχνίαση 4 περιπτώσεων κλοπών, σύλληψη φυγόποινου και συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

   Στην εξιχνίαση 4 περιπτώσεων κλοπών προέβη το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας που διαπράχθηκαν στην Ελασσόνα και την ευρύτερη περιοχή της όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου καθώς σύμφωνα και με την αστυνομική έρευνα, φέρεται το χρονικό διάστημα από (07-09-2018) έως (18-11-2018), ότι διέπραξε 4 κλοπές σε δύο οχήματα, κατάστημα και αποθήκη, από τις οποίες αποκόμισε ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικό ποσό, ποσότητες τροφίμων, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.

   Σε άλλη περίπτωση, εχθές το μεσημέρι στη Λάρισα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας προέβησαν στη σύλληψη ενός 46χρονου διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.  

    Επίσης, εχθές το πρωί στη Λάρισα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 41χρονου, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης 7 μηνών για χρέη προς το Δημόσιο.

   Σε άλλη μια περίπτωση, εχθές το απόγευμα στη Λάρισα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, συνέλαβαν έναν 30χρονο διότι σε νομότυπη έρευνα που διεξήχθη στην οικία του εντοπίστηκαν και δεσμεύτηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, μίγματος καπνού-κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων χωρίς ιατρική συνταγή, 5 πακέτα καπνού, συνολικού βάρους 250 γραμμαρίων και 2 συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 108 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Εκτός αυτών, όπως προέκυψε, ο 30χρονος παραμένει παράνομα στη χώρα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή