Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Λάρισα: Εξιχνίαση 9 περιπτώσεων διαρρήξεων-κλοπών σε σχολικά κτίρια και στα κυλικεία τους

   Στην εξιχνίαση 9 περιπτώσεων διαρρήξεων-κλοπών που διαπράχθηκαν σε σχολικά κτίρια και στα κυλικεία αυτών στην πόλη της Λάρισας, προέβη έπειτα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.
   
   Ειδικότερα, εχθές το μεσημέρι στη Λάρισα, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 15 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς. Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα, και συγκεκριμένα οι γονείς των ανηλίκων, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

   Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο ανήλικοι κατά το χρονικό διάστημα από (06-12-2018) έως (11-01-2019), διέπραξαν συνολικά 9 διαρρήξεις-κλοπές σε σχολικά κτίρια και στα κυλικεία αυτών, απ’ όπου απέσπασαν χρηματικά ποσά και τρόφιμα, ενώ προξένησαν φθορές στα κτίρια και σε υλικά αυτών.

   Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή