Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας στο Πασχαλινό Χωριό του Δήμου

Οι γιορτές του Πάσχα πλησιάζουν, κι όλατα νοικοκυριά κάνουν τις προετοιμασίες τους για να γιορτάσουν με χαρά αυτές τις άγιες μέρες.Υπάρχουν όμως και νοικοκυριά, που δεν έχουν την υλική δυνατότητα να συμμετέχουν σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή, όνταςχτυπημένα περισσότερο από την κρίση των ημερών μας.

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, που όλο τον χρόνο με τις πολυποίκιλες δράσεις τους φροντίζουν να βοηθήσουν τον αγώνα επιβίωσης πολλών δεκάδων άπορων οικογενειών, δε θα μπορούσαν να μην κάνουν κάτι και για αυτές τις γιορτινέςημέρες! Οι εθελοντές τους ετοιμάζουν ήδη πασχαλινά στολίδια και λαμπάδες, με σκοπό να διατεθούν, ώστε να μπορέσουν να εφοδιάσουν το πασχαλινό τραπέζι εκείνων που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Οι εθελοντές ετοιμάζουν επίσης και ευχάριστες δραστηριότητες για τα παιδιά, τις οποίες μπορείτε να βρείτε αν επισκεφτείτε  το ξύλινο σπιτάκι των Ενεργών Πολιτών που μας παραχωρεί ευγενικά ο Δήμος Λαρισαίων στο Πασχαλινό Χωριό της Πλατείας Ταχυδρομείου, από το Σάββατο 13 Απριλίου, ως την Τρίτη 16 Απριλίου 2019.

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισαςσας περιμένουν όλους, να βοηθήσουμε μαζί τους συμπολίτες μας που ανεβαίνουν τον καθημερινό Γολγοθά τους, και να αναστήσουμε το χαμόγελο της ελπίδας στα ποτισμένα με χολή χείλη τους!

Καλό Πάσχα σε όλους!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή