Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για το βραβείο POMPIDOU στο Κέντρο Πρόληψης Λάρισας

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Κώστας Αγοραστός και η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας κα Ευαγγελία Λιακούλη. 

Οι εκπρόσωποι  της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Νορβηγία, προσκλήθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να τους εκφράσει τα συγχαρητήριά του και τις ευχαριστίες της χώρας, για τη μεγάλη διάκριση που κατάφεραν με το Βραβείο Πρόληψης POMPIDOU 2018 του Συμβουλίου της Ευρώπης. 

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός ανέλυσε τις παραμέτρους της διοικητικής λειτουργίας του προγράμματος, καθώς και τον τρόπο της χρηματοδότησής του, ενώ η Πρόεδρος του Κέντρου κ. Λιακούλη, ανέδειξε την καινοτομία του προγράμματος, την επιστημονική του τεκμηρίωση καθώς και τη μεγάλη ανταπόκριση εκατοντάδων παιδιών, εφήβων και ενηλίκων της κοινότητας. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Παυλόπουλος, εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για το πρότυπο πρόγραμμα του Εργαστηρίου Ζωής, που μέσα από σύμπραξη με την αυτοδιοίκηση, προωθεί βιωματικά προγράμματα πρόληψης μέσα από διάφορες μορφές τέχνης, εξήρε τη συνέργεια των φορέων και το έργο που παράγεται, δήλωσε τη συμπαράστασή του σε κάθε επόμενο βήμα που θα καταστήσει ακόμη μεγαλύτερο το εγχείρημα αυτό, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεσή του να επισκεφθεί τη Λάρισα προκειμένου να επισκεφθεί τη δομή και να συναντήσει από κοντά όλους τους εμπλεκόμενους στη δράση αυτή.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή