Λάρισα | trikalanews.gr

Λάρισα

Καμπάνια ενημέρωσης για τη νέα γρίπη ξεκίνησε η Νομαρχία Λάρισας

Από τον ευαίσθητο χώρο των παιδικών σταθμών ξεκίνησε χθες η Νομαρχία Λάρισας τη μεγάλη ενημερωτική καμπάνια που έχει σχεδιάσει για την ...

Παρελθόν αποτελεί ο ιστορικός σταθμός διοδίων των Τεμπών

Ο νέος σταθμός διοδίων θα λειτουργήσει από την Δευτέρα 24 Αυγούστου στον Πυργετό. Σημαντική οικονομική επιβάρυνση θα προκαλέσει στους οδηγούς η ...

Λάρισα: Θύμα βανδαλισμού η σημαία των Μεσογειακών Αγώνων

H σημαία των Μεσογειακών Αγώνων του 2013, που κυμάτιζε στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, αποτέλεσε στόχο άγνωστων, οι οποίοι αφού πρώτα κατέβασαν τη ...

H Λάρισα τιμώμενη πόλη στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Την πόλη της Λάρισας τιμά η HELEXPO στο πλαίσιο του νέου θεσμού της «Τιμώμενης Πόλης» στην 74η ΔΕΘ η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου. ...

H Λάρισα παγκόσμια πρωτεύουσα ποίησης το 2011

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Ποιητών του 2011, θα διοργανωθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα. Η Νομαρχία Λάρισας θα στηρίξει το γεγονός που.

Συνάντηση του Γ. Γ. Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γκούπα με το νέο αργηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο Ιωάννη Γιάγκo

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ Πτεράρχου Ιωάννη Γιάγκου στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Φώτη Γκούπα. Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας.

340 στρέμματα παραχώρησε ο Στρατός για την ανέγερση του Μεσογειακού χωριού της Λάρισας

340 στρέμματα από την έκταση του πρώην στρατοπέδου «Τζήμα» για την κατασκευή του Μεσογειακού χωριού για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013, παραχώρησε.

Να χαρισθεί το άτοκο δάνειο των 300 εκατομμυρίων στους κτηνοτρόφους προτείνει ο Αστέριος Ροντούλης

«Κτηνοτροφική σεισάχθεια» προτείνει εκ μέρους του ΛΑΟΣ ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος κ. Αστέριος Ροντούλης. Ενδεικτικά προτείνει να.

Θανάσιμος τραυματισμός 33χρονου σε αφύλακτη διάβαση του ΟΣΕ στη Λάρισα

Τραγικό θάνατο βρήκε 33χρονος, όταν παρασύρθηκε από μηχανή του ΟΣΕ, σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση στη Χάλκη Λάρισας. Το περιστατικό συνέβη το.

Επισκευάζεται ο παλιός δρόμος Τυρνάβου - Ελασσόνας από τη Νομαρχία Λάρισας

Σε δυο ακόμη σημαντικές παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν το οδικό δίκτυο της Επαρχίας Ελασσόνας προχωρά η Νομαρχία Λάρισας με έργα βελτίωσης στον.

Καταβολή των καθυστερημένων επιδοτήσεων και αποζημιώσεων ζητούν οι αγρότες της επαρχίας Φαρσάλων

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι αγρότες στα Φάρσαλα, αν δεν ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματά τους για πληρωμή καθυστερημένων οφειλών της.

Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Άτοκα δάνεια στους κτηνοτρόφους για αγορά φθηνών ζωοτροφών»

Τη χορήγηση άτοκου δανείου και την άμεση καταβολή των εξισωτικών αποζημιώσεων στους κτηνοτρόφους, προκειμένου να διευκολυνθούν στην αγορά.

Χατζηγάκης: Στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» το Αγροτικό Μουσείο Κιλελέρ

Από το Μέτρο 323 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 θα χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του Αγροτικού Μουσείου Κιλελέρ σε παλιές αποθήκες που.

Φωτιά κατέστρεψε τη «Groupo Kappa - Αφοί ΚΙΣΑΒΟΥ ΟΕ» στη Λάρισα

Ολοσχερής καταστροφή για το εργοστάσιο κατασκευής επίπλων «Groupo Kappa - Αφοί ΚΙΣΑΒΟΥ ΟΕ» στο 10ο χιλιόμετρο Λαρίσης - Τυρνάβου, από πυρκαγιά που.

Επισκευάζεται από τη Νομαρχία Λάρισας ο δρόμος Σκλήθρου - Ελάφου

Σε εργασίες αποκατάστασης του δρόμου Σκλήθρου-Έλαφου προχωρά αυτές τις ημέρες η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας, σε υλοποίηση της δέσμευσης του.

Μπήκαν οι λύκοι σε μαντρί στον Αη Λιά Τυρνάβου

Η επιδρομή των λύκων στο μαντρί που βρίσκεται μεταξύ Τυρνάβου και Δαμασίου, κόστισε 45 προβατίνες. Στο μαντρί του Δημήτη Πουτόκα στον Τύρναβο.

Νέα φράγματα στο Δίλοφο και στο Καστράκι θα δώσουν ζωή στα Φάρσαλα

Ανάσα στο πρόβλημα της ύδρευσης στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και στην πόλη των Φαρσάλων, θα δώσουν τα φράγματα στο Δίλοφο και το Ναρθάκι, η κατασκευή.

Λάρισα: Έντονη αντίδραση του Νομάρχη για την εκμετάλλευση του λιγνίτη Ελασσόνας

Ο Νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός σχετικά με την προοπτική εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων του λιγνίτη Ελασσόνας τόνισε ότι ο νομός Λάρισας, οι.

Τύρναβος: Ανακάλυψαν ναό του 5ου αιώνα π.Χ.

Νέα ευρήματα έφεραν στο φως οι αρχαιολόγοι στον Τιταρήσιο ποταμό, σημερινό Ξεριά, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές τους εκτιμήσεις για τη.

Σε ιδιώτες η εκμετάλλευση του κοιτάσματος λιγνίτη στην Ελασσόνα Λάρισας

Μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ελλάδα υποχρεούται σε διάστημα έξι μηνών να προχωρήσει σε διαγωνισμούς για την εκμετάλλευση του.

Νέες πιέσεις του Νομάρχη Λάρισας για διετή παράταση της Νιτρορύπανσης

Εντείνει τις πιέσεις της η Νομαρχία Λάρισας προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να πετύχει το αίτημα που έθεσε ο Νομάρχης κ. Λουκάς.

Η Νομαρχία Λάρισας δημοπρατεί το δρόμο Σταυρός Φαρσάλων-όρια Νομού Καρδίτσας

Έναν ακόμη οδικό άξονα της επαρχίας Φαρσάλων, προϋπολογισμού 850.000 ευρώ θα κατασκευάσει η Νομαρχία Λάρισας, συνεχίζοντας το Πρόγραμμα ριζικής.

Λάρισα: Κυρώσεις σε όσους παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας στο δρόμο Αγιοκάμπου-Βελίκας

Έκκληση στους οδηγούς να σέβονται τα όρια ταχύτητας στον παραλιακό άξονα Βελίκας – Σωτηρίτσας – Αγιοκάμπου απεύθυνε χθες η Νομαρχία Λάρισας,.

Λάρισα: Εγκαινιάστηκε το λιμάνι Αγιοκάμπου

Το μεγάλο άνοιγμα στη θάλασσα κάνει ο νομός Λάρισας, ο οποίος από χτες απέκτησε και επίσημα το πρώτο λιμάνι του, ικανό να δεχτεί σκάφη μεσαίου.

Λάρισα: Ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Ληστεία σημειώθηκε στις 13:00 το μεσημέρι σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σωκράτους στην περιοχή Νέας Σμύρνης Λάρισας. Σύμφωνα με την.

Λάρισα: Σε ετοιμότητα η Νομαρχία για την αντιμετώπιση της γρίπης

Η Νομαρχία Λάρισας εκπόνησε συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της γρίπης στο Νομό Λάρισας και έχει ήδη τεθεί σε ετοιμότητα ώστε να.

Λάρισα: Αναγνώριση του «Σύλλογου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Λάρισας»

Το τέλος των ανακοινώσεων μεταξύ Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και των εμπόρων που δραστηριοποιούνται στο ιστορικό κέντρο, έθεσε το πρωτοδικείο.

Φαινόμενα ερημοποίησης στον Θεσσαλικό Κάμπο

Το γεωλογικό φαινόμενο των ρηγμάτων είναι μεγάλης κλίμακας και τείνει να φθάσει μέχρι τη Λάρισα, αιτία δε θεωρείται η αυξημένη πτώση της στάθμης.

Ηχητικές διαβάσεις για τυφλούς στη Λάρισα

Από την δημοτική αρχή την περασμένη Πέμπτη παρουσιάστηκαν τα πρώτα ηχητικά σήματα στη πόλη της Λάρισας , παρουσία του Πανθεσσαλικού Συλλόγου.

Λάρισα: Εγκαινιάζεται το Λιμάνι του Αγιόκαμπου

Την Τρίτη 4 Αυγούστου στις 12:30 μ.μ. εγκαινιάζεται από τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αναστάση Παπαληγούρα, το.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης