Λάρισα | trikalanews.gr

Λάρισα

Ημερίδα διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τα ΜΜΕ

Χρειάζεται αυτοέλεγχος από τα ΜΜΕ επισημάνθηκε στην ημερίδα για το σύγχρονο ρόλο των ΜΜΕ Η μετάλλαξη δημοσιογράφων σε «εξουσιαστές» και η ...

Στελέχη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κωνσταντινούπολης στη Νομαρχία Λάρισας

Η «Αναπτυξιακή Εταιρία Ν. Λάρισας» εξάγει... εμπειρία στην Τουρκία σε θέματα περιφερειακής ανάπτυξης Την εμπειρία της Νομαρχίας Λάρισας και ...

Ολοκληρώνεται η διάνοιξη της σήραγγας του Αχελώου σε 30 μέρες.

Σε ένα μήνα ολοκληρώνεται η σήραγγα για την εκτροπή του Αχελώου, μήκους 17,5 χιλιομέτρων και προχωρά η κατασκευή του φράγματος της Συκιάς. Αυτό ...

Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων στα Τέμπη.

Συγκέντρωση στα Τέμπη έκαναν το μεσημέρι κτηνοτρόφοι της Λάρισας, διαμαρτυρόμενοι για χαμηλές τιμές πώλησης των προϊόντων τους και για τη ...

Αφιερωμένο στα παιδιά με αυτισμό το «6ο Παραδοσιακό Χωριό».

Το «Παραδοσιακό Χωριό» που διοργανώνεται από την ΤΕΔΚ Νομού Λάρισας και τον Δήμο Λαρισαίων καθε χρόνο ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό στις 7.

Aυλαία του 17ου Μεσογειακού Φεστιβάλ Νέων Κινηματογραφιστών

Τεράστιο ενδιαφέρων παρουσιάζει το φεστιβάλ Νέων Κινηματογραφιστών Λάρισας Οι εκδηλώσεις του 17ου Μεσογειακού Φεστιβάλ Νέων Κινηματογραφιστών.

«Κανόνι» από εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων στη Λάρισα.

Το ένα μετά το άλλο σκάνε τα κανόνια επιχειρήσεων στην αγορά αυτοκινήτου. Τελευταίο κρούσμα, εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων στη Λάρισα που πωλούσε.

Λαογραφική εκδήλωση διεξάγεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Λαρισαίων.

Κύκλος λαογραφικών δρώμενων–λεγόμενων από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Λαρισαίων με θέμα τη Μεγάλη Σαρακοστή και το Πάσχα. «Η κυρά Παράδοση.

Παράταση παραστάσεων για το Δέκα, το Καρώ.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που συνεχίζει να δείχνει, για την συγκεκριμένη παράσταση το θεατρόφιλο κοινό της Λάρισας, "το Δέκα το Καρώ" της.

Επίσκεψη του κ.Προκόπη Παυλόπουλου στη Λάρισα για τα εγκαίνια δύο σημαντικών νομαρχιακών έργων.

Ο υπουργός εγκαινίασε το Σάββατο τον πυροσβεστικό σταθμό στη ΒΙ.ΠΕ Λάρισας και τη γέφυρα Δήμου Αμπελώνα. Ακολουθούν σημεία της συνέντευξης του.

Έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Πάλλη και της Χριστίνας Μπαρμπή.

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας στα πλαίσια της διοργάνωσης “Φωτογραφικές Διατυπώσεις 2009” παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας του.

Έκθεση φωτογραφίας του Κωνσταντίνου Τσομάκου με τίτλο «Αίγυπτος»

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Φωτογραφικές Διατυπώσεις 2009” Στον εκθεσιακό χώρο της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας, Πνευματικό Κέντρο Σωτηρίου.

Οι Scorpions 8 Ιουλίου στη Λάρισα!!!

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, οι Scorpions θα έρθουν στη Λάρισα, στο Αλκαζάρ για μια και μοναδική συναυλία! Για μια ακόμη χρονιά ψηφίστηκαν ως το πιο αγαπητό.

Πρεμιέρα για το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας

Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου – 2009, στις 9 το βράδυ, κάνει Πρεμιέρα το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας, με την δεύτερη για φέτος το Χειμώνα ,Θεατρική του.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης