Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοπή πίτας της διοίκησης και των εργαζομένων στο «FASHION CITY OUTLET»

Σε χαρούμενη οικογενειακή ατμόσφαιρα η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του FASHION CITY OUTLET έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο μουσικό χώρο PIATELAS το βράδυ της Τετάρτης.

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα και το κέφι αμείωτο.Το θερμό  καλωσόρισμα του διευθυντή του  εκπτωτικού κέντρου κ. Σωτήρη Σιγάλα διαδέχθηκαν οι ευχές για το νέο χρόνο, οι κληρώσεις πλούσιων δώρων και η διασκέδαση που απλόχερα προσέφερε το μουσικό σχήμα του PIATELAS.

«Είναι η πρώτη από μια σειρά ανάλογων εκδηλώσεων που θα κάνουμε συχνά στα πλαίσια της λειτουργίας μας και που θα στοχεύουν στο να διατηρήσουν το όμορφο οικογενειακό κλίμα με το οποίο λειτουργεί το FASHION CITY OUTLET» τόνισε ο κ. Σωτήρης Σιγάλας και στη συνέχεια μαζί με τους διευθυντές Marketing κ. Νάνσυ Κουρούπη και Λειτουργίας και Συντήρησης κ. Θωμά Χαϊδά  έκοψε την πίτα.Tο «φλουρί» της πίτας η οποία αντιστοιχούσε σε ένα τριήμερο ταξίδι για τον τυχερό κέρδισε ο κ. Γιώργος Θεοδωρόπουλος, υπάλληλος αποθήκης του καταστήματος MediaMarkt.

Πολλά αλλά δώρα προσέφεραν εταιρείες συνεργαζόμενες με το FASHION CITY OUTLET και δόθηκαν σε τυχερούς υπαλλήλους μετά από κλήρωση που διεξήχθει με την ενεργή συμμετοχή όλων των υπαλλήλων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή