Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​11ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θεσσαλών στον Δήμο Αλμυρού

Στην δεύτερη δεκαετία της πορείας του μπαίνει η παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών, η οποία και θα ξεκινήσει από τον Αλμυρό Βόλου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών με αισθήματα αγάπης, νοσταλγίας και περηφάνειας για τη Θεσσαλία και την πατρίδα Ελλάδα διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού, την Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς και την ΠΕΔ Θεσσαλίας το 11ο παγκόσμιο συνέδριο και αντάμωμα Θεσσαλών στις 27 και 28 Ιουλίου 2019 στον Δήμο Αλμυρού.  

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο πολιτιστικό κέντρο Αλμυρού το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Γιαννοπούλειο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλμυρού και η εκδήλωση θα κορυφωθεί με μια πολιτιστική βραδιά με χορούς, μουσική και δρώμενα εμπνευσμένα από τη Θεσσαλική παράδοση στην πλατεία του Δήμου Αλμυρού. Την επόμενη μέρα Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ολοήμερη ψυχαγωγική κρουαζιέρα από το Αχίλλειο στον Παγασητικό κόλπο και στη Σκιάθο.

Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών και ο Δήμος Αλμυρού προσκαλούν εγκάρδια όλο τον κόσμο στο αντάμωμα και στην όμορφη αυτή εορτή των απανταχού Θεσσαλών

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή