Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Προσωρινή διακοπή δρομολογίων για το Τρένο του Πηλίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την προσωρινή διακοπή των δρομολογίων του Τρένου του Πηλίου. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά συγγνώμη από τους επισκέπτες του Τρένου του Πηλίου για την αναστάτωση που προκλήθηκε το αμέσως προηγούμενο διάστημα με την προσωρινή παύση λειτουργίας του», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε για το «Τρενάκι του Πηλίου» και συνεχίζει:

«Η αδυναμία εκτέλεσης των δρομολογίων στο Τρενάκι του Πηλίου, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαΐου και το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Ιουνίου, ήταν αποτέλεσμα έλλειψης μηχανοδηγών. Η Εταιρεία, μέχρι και την τελευταία στιγμή, επιχείρησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αλλά δεν κατέστη δυνατόν. Αυτονόητο είναι ότι, όσοι επιβάτες είχαν ήδη εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην διαδρομή αυτή αποζημιώθηκαν ή θα αποζημιωθούν από τα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον ΣΣ Βόλου.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στηρίζει το Τρένο του Πηλίου, τόσο ως σιδηροδρομικό μνημείο όσο και ως στοιχείο της τοπικής παράδοσης και πολιτιστικής κληρονομιάς. Ενημερώνει, λοιπόν, το επιβατικό κοινό και τους επισκέπτες του Βόλου ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 8 & 9 Ιουνίου, όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια του τρένου του Πηλίου θα εκτελεστούν κανονικά».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή