Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστυνομικοί στο Βόλο απέτρεψαν 2 τραγωδίες

Απίστευτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν στο Βόλο, με αστυνομικούς να αποτρέπουν δύο περιστατικά αυτοκτονίας στην ίδια ημέρα!

Συγκεκριμένα, στο πρώτο περιστατικό, μία ανήλικη Ρομά ανέβηκε, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, στην πεζογέφυρα πριν την Οδό Ιωλκού, απειλώντας να πέσει. Από κάτω μαζεύτηκε πλήθος κόσμου που προσπαθούσε να μεταπείσει την νεαρή, όταν και πέρασε από το σημείο μία ομάδα αστυνομικών ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κατάφεραν και έπιασαν την 13χρονη, όταν εκείνη έκανε βουτιά στο κενό. Η νεαρή διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και θα την παρακολουθήσει παιδοψυχολόγος. Οι λόγοι για την απόπειρα της νεαρής φαίνεται να είναι ερωτικοί.

Σε άλλο περιστατικό, λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα, νεαρός τηλεφώνησε στο «100» της Άμεσης Δράσης, δηλώνοντας πως θέλει να αυτοκτονήσει, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα. Η αστυνομικός που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο τηλεφωνικό κέντρο, όμως, του έπιασε την κουβέντα, πείθοντάς τον να μην προχωρήσει με τα πλάνα του, ενώ παράλληλα ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για το σημείο που βρισκόταν.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τον 23χρονο άνδρα σε γέφυρα στον περιφερειακό δρόμο και του έπιασαν την κουβέντα και τον μετέπεισαν. Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο περιπολικό και μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για προληπτικούς λόγους, ενώ όπως έγινε γνωστό, έφτασε στο σημείο της αυτοκτονίας για οικογενειακά προβλήματα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή