Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Σύλληψη 48χρονου για κατοχή 7,5 κιλών κάνναβης και εκρηκτικών υλών

   Χειροπέδες μπήκαν εχθές το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, σε έναν 48χρονο ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί εκρηκτικών υλών και περί όπλων καθώς είχε στην κατοχή του στην οικία του ένα πλαστικό βαρέλι που περιείχε 101 νάιλον συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 7.585 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα εκρηκτικής ύλης (ζελατοδυναμίτιδας) βάρους 1.528 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, μία ηλεκτρική συσκευή σφράγισης νάιλον συσκευασιών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, έξι πυροκροτητές, ένα βραδύκαυστο φυτίλι, δύο κυνηγετικά όπλα, ένα σπρέι πιπεριού, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

   Τα συγκεκριμένα ευρήματα εντοπίστηκαν μετά από διενεργηθείσα έρευνα στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών και με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου.

   Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή