Μαγνησία | trikalanews.gr

Μαγνησία

«Τρέχει» το ΕΣΠΑ στη Θεσσαλία

Ημερίδα της Περιφέρειας σήμερα για φορείς και δικαιούχους του ν. Μαγνησίας Το ΕΣΠΑ είναι η νέα πραγματικότητα στην αναπτυξιακή προσπάθεια της ...

64χρονος πνίγηκε στο Βόλο

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 64χρονος, κάτοικος εν ζωή Αθηνών, από τη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του Πηλίου. Τον 64χρονο βρήκαν περαστικοί οι οποίοι ...

Απατεώνας απέσπασε τεράστια χρηματικά ποσά από Βολιώτες

5.000.000 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από κατοίκους του Βόλου ένας κτηματομεσίτης τον τελευταίο χρόνο, εκμεταλλευόμενος την οικονομική κρίση. Ο ...

Ληστεία με λεία 113.000 ευρώ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο

Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκαν τα μεσάνυχτα οι εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο. Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι ...

Βραβείο αριστείας έργων ψηφιακού πολιτισμού στο Βόλο

Απονεμήθηκε στο Δημοτικό Κέντρο Ιστορίας Βόλου από την αρμόδια ειδική υπηρεσία διαχείρισης του προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας»..

Βλάχοι της Μαγνησίας

Μετά τις επιτυχημένες παρουσιάσεις της έκδοσης της ΕΚΠΟΛ «Οι Βλάχοι της Μαγνησίας» στον Αλμυρό και το Βελεστίνο, η Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης.

Κύκλο μαθητικών συναυλιών ξεκινά το Μουσικό Σχολείο Βόλου, σήμερα Δευτέρα και ώρα έναρξης 19.00

Σκοπός των συναυλιών είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των μαθητών του μουσικού σχολείου που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Ο.

Οργανώνονται για να μην καούνε στον δήμο Σκιάθου.

Η λειτουργία του δορυφορικού συστήματος ARATOS αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη στη Σκιάθο από το συντονιστικό τοπικό όργανο πολιτικής προστασίας. Το.

Στο σκαμνί θα καθίσει ο Δ/νων σύμβουλος του Ο.Λ.Βόλου.

Παραπομπή του Δ/ντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου στη δικαιοσύνη για μόλυνση του περιβάλλοντος. Η παραπομπή αφορά παραβάσεις που.

Μεγάλη κομπίνα στο ΙΚΑ Βόλου - Ν. Ιωνίας

Σκάνδαλο στο ΙΚΑ Βόλου που ξεπερνά τα 300.000 ευρώ για την αγορά ορθοπεδικού υλικού “κάτω από τη μύτη” διευθυντών και γιατρών, που δεν είχαν.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης