Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Βόρειων Σποράδων στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020

Στη φάση της Διαβούλευσης με φορείς και πολίτες βρίσκεται η εκπόνηση του έργου «Επιχειρησιακό Σχέδιο Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης Νήσων Βορείων Σποράδων», που αφορά στο Ολοκληρωμένο Στρατηγικό Πρόγραμμα Χωρικής Ανάπτυξης στην περιοχή των νησιών του Βορείου Αιγαίου στη Θεσσαλία, που υλοποιεί η  Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

Η Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Νήσων Βορείων Σποράδων είναι μια αναπτυξιακή Στρατηγική στη χωρική ενότητα των Νήσων των Βορείων Σποράδων στη Θεσσαλία, με ολοκληρωμένη προσέγγιση, με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών και κοινωνιών, στην ενδυνάμωση προσέλκυσης  τουριστικών και πολιτιστικών ροών, στην ανάδειξη αλλά και προστασία των πόρων, στην αύξηση της απασχόλησης και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών στα τρία νησιά των Βορείων Σποράδων, μέσα από ένα νέο πλαίσιο αναπτυξιακού σχεδιασμού.

Ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο Εναρκτήρια εκδήλωση, πραγματοποιείταιτο Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 14:30μ.μ. στο χώρο του Δημαρχείου στην Αλόννησο.  

Στόχος της,  η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ενδιαφερόμενων φορέων, κοινωνικών, επιχειρηματικών και επαγγελματικών εταίρων και πολιτών, για το Ολοκληρωμένο Σχέδιο που σχεδιάζεται και θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020. Η διαβούλευση είναι ανοικτή και μέσω της ιστοσελίδας του Έργου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή