Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνελήφθη 36χρονος στο Βόλο για κλοπή και απόπειρα κλοπής από δύο οικίες, καθώς και για παράνομη κατακράτηση

Αστυνομικός, εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, εντόπισε τον δράστη και ειδοποίησε σχετικά, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψή του

Συνελήφθη χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 36χρονος, για τα αδικήματα της κλοπής και της παράνομης κατακράτησης.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της ο 36χρονος διέρρηξε οικία και αφαίρεσε ένα φορητό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και ένα πορτοφόλι με προσωπικά έγγραφα και χρηματικό ποσό. 

Στη συνέχεια, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, εισήλθε χωρίς διάρρηξη σε οικία ηλικιωμένης και αφού την κλείδωσε, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας, σε δωμάτιο του σπιτιού, αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθόσον έγινε αντιληπτός από οικείο πρόσωπο της ηλικιωμένης και τράπηκε σε φυγή. 

Κατά τη διαφυγή του, γυναίκα αστυνομικός που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, αντιλήφθηκε το περιστατικό, ακολούθησε τον 36χρονο και ειδοποίησε σχετικά, με αποτέλεσμα προστρέξαντες αστυνομικοί να συλλάβουν άμεσα τον 36χρονο.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμο δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή