Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Βελτίωση οδικού δικτύου Φωτάδας – Διαλεκτού

Σύμβαση κατασκευής για το έργο «Βελτίωση οδού Φωτάδας – Διαλεκτού» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, συνολικού προϋπολογισμού 240.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες υλοποιούμε έργα στα οποία διεισδύουν οι ανθρώπινες επιθυμίες της περιοχής. Με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της  Π.Ε. Τρικάλων  και την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Πρόκειται για συντηρήσεις απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας  και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τις ενέργειές μας αυτές ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα».

Αντικείμενο έργου:

Με το παρόν έργο προβλέπονται εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης τμήματος της οδού από  Φωτάδα προς Διαλεκτό μήκους 1.100m περίπου. Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών,  οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή