Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποκατάσταση και ανάδειξη θρησκευτικών και πολιτισμικών μνημείων

Δύο εκκλησίες- μνημεία  και τρεις ιστορικές γέφυρες θα αποκατασταθούν και θα αναδειχθούν, με έργα που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Τα έργα είναι τα εξής:

  • Αποκατάσταση Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στους Ταξιάρχες με ημερομηνία δημοπράτησης για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου 9-10-2018
     
  • Αποκατάσταση και ανάδειξη του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στο Φλαμούλι Τρικάλων και του κτιρίου του εργοταξίου έργων αποξήρανσης της Θεσσαλικής Πεδιάδας έργο προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, για το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία δημοπράτησης για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου, ολοκλήρωσης και αδειοδοτήσεων και υλοποίησης του έργου.
     
  • Αποκατάσταση και ανάδειξη των λίθινων τοξωτών γεφυρών Σαρακίνας Δήμου Καλαμπάκας και Κεραμιδιού Δήμου Φαρκαδόνας και της Μεταλλικής γέφυρας του Πηνειού ποταμού στην θέση «Καραβόπορος» κατάντι της γέφυρας της Εθνικής οδού Τρικάλων –Πύλης, περιλαμβανόμενων στο έργο αποκατάστασης βλαβών αρδευτικών δικτύων και μνημείων, συνολικού προϋπολογισμού 8,2 εκ. ευρώ, έργο για το οποίο βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη η διαδικασία δημοπράτησης για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου, ολοκλήρωσης των αδειοδοτήσεων και υλοποίησης του έργου.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή