Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ημερίδα για εργασιακό, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό και εγκαίνια γραφείων από την τοπική ΝΔ

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις  θα διοργανώσει η ΝΟΔΕ( Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Τρικάλων) μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο, όπως αποφασίστηκε και οριστικοποιήθηκε σε συνεδρίασή της.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στην Καλαμπάκα , θα παραβρεθεί ο πρώην υπουργός, βουλευτή Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ  Χρήστος Σταϊκούρας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των  γραφείων  της ΔΗΜΤΟ, που βρίσκονται στην οδό Βλαχάβα 31.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 11:30πμ, στο ξενοδοχείο GALLERY ART (ΚΤΕΛ),   θα πραγματοποιηθεί  ημερίδα της ΝΟΔΕ με θέμα: «Ασφαλιστικό, Εργασιακό, Συνταξιοδοτικό», με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό της ΝΔ, βουλευτή Κυκλάδων και  Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννη Βρούτση.

Όπως τονίζεται από στελέχη της ΝΟΔΕ, η ημερίδα δεν είναι κομματική εκδήλωση, αλλά ανοικτή σε όλον τον κόσμο, γι’ αυτό και καλούνται οι πολίτες να δώσουν το παρών, ώστε να ενημερωθούν γι’ αυτά τα τρία ζωτικής σημασίας ζητήματα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή