Ειδήσεις από τον Νομό Τρικάλων | trikalanews.gr

Νομαρχιακά Νέα

Κλείσιμο των Νομαρχιών αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΝΑΕ στο οποίο συμμετείχε και ο Νομαρχης Τρικάλων

Λουκέτο θα βάλουν στις 29 Απριλίου όλες οι νομαρχίες της χώρας διεκδικώντας την επίλυση μιας σειράς αιτημάτων τους, με βασικό το ότι παραχωρούνται ...

Υπογραφή σύμβασης για το Μοναστήρι Χρυσίνου και διακήρυξης για το Δρόμο Ελληνόκαστρο – Νέα Ζωή

Υπογράφτηκε την Μεγάλη Τετάρτη 15-4-2009 στο Νομαρχιακό Κατάστημα μεταξύ του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη και του αναδόχου, σύμβαση για τη ...

Εντυπωσιακή η παρουσία της Νομαρχίας Τρικάλων σε διεθνή έκθεση στη Νέα Υόρκη

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων (Τιμώμενη Νομαρχία) στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «HERMES EXPO INTERNATIONAL 2009» στο ...

Έκτακτη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου για το διοικητήριο.

Το «πράσινο φως» άναψε το νομαρχιακό συμβούλιο, σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του, για να επισπευσθούν οι διαδικασίες ανάδειξης του μειοδότη στο ...

Μελέτη για τη λειτουργία της Τρικαλινής λαϊκής αγοράς

Να ανατεθεί μελέτη που θα υποδείξει άλλη θέση για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς η οποία θα υποκαταστήσει την οδό Κολοκοτρώνη... ...καθώς επίσης και.

Εκπαιδευτικό υλικό από τη Νομαρχία Τρικάλων στη νεολαία του Αργυροκάστρου.

Πριν από λίγες μέρες κλιμάκιο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων με επικεφαλής την Νομαρχιακή Σύμβουλο και Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας.

Σύσκεψη για τα νέα διδακτήρια της πόλης.

Συντονισμό δράσης για τα νέα διδακτήρια που πρέπει να ανεγερθούν στην πόλη των Τρικάλων είτε μέσω περιφερειακού επιχειρησιακού προγράμματος,.

Προσλήψεις ανέργων σε δήμους του νομού Τρικάλων

Στα μέσα Μαΐου ή το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα θα ξεκινήσει η διαδικασία υλοποίησης του τριετούς προγράμματος... ...για την αντιμετώπιση της.

Καθημερινούς ελέγχους ενόψει Πάσχα πραγματοποιεί η Νομαρχία Τρικάλων.

Από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων ανακοινώνεται ότι ενόψει των εορτών του Πάσχα και λόγω αυξημένης ζήτησης προϊόντων ζωικής προέλευσης....

Στο ΕΣΠΑ ο οδικός άξονας γέφυρα Αλεξίου-Αρματωλικό.

Ένα ακόμα έργο που αφορά οδικό άξονα πρόκειται να πάρει σάρκα και οστά όπως ανακοίνωσε ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης. Συγκεκριμένα.

Οδηγίες από τη διεύθυνση υγείας της Νομαρχίας για τη σκόνη από την Αφρική.

Συγκεκριμένες οδηγίες δίνονται από τη Διεύθυνση Υγείας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων στα πλαίσια της εξέλιξης του φαινομένου της.

Ανακοινώθηκε από τον Νομάρχη η κατασκευή του δεύτερου διθέσιου νηπιαγωγείου Καλαμπάκας.

Την κατασκευή του δευτέρου διθέσιου Νηπιαγωγείου Καλαμπάκας στην περιοχή Ξενία, ανακοίνωσε την Παρασκευή 27-3-2009 από την Καλαμπάκα όπου και.

Έργα βελτίωσης της ασφάλειας και της αισθητικής στον ορεινό όγκο του νομού.

Θα επενδυθούν τοίχοι με πέτρες στο ορεινό δίκτυο. Ό,τι ο άνθρωπος χάλασε με τις παρεμβάσεις του, έρχεται να διορθώσει έργο για τη βελτίωση του.

Σύσκεψη για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 στα Τρίκαλα.

Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Σχεδίου για τους Μεσογειακούς Αγώνες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23-3-2009, στα γραφεία της.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής των προσφορών για το νέο διοικητήριο της Νομαρχίας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής των οριστικών προσφορών εταιρειών, ενώ τον Μάιο ανακηρύσσεται ο ανάδοχος του έργου. Τρεις είναι οι εταιρείες.

Εντυπωσιακή η παρουσία της Ν.Α.Τρικάλων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «MITT 2009» στη Μόσχα.

Το περίπτερο της Ν.Α. Τρικάλων που στήθηκε σε συνεργασία με την Ν.Α Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Τρικάλων «έκλεψε» τις εντυπώσεις και.

Με δυσκολίες η κυκλοφορία στα ορεινά του νομού

Με δυσκολίες και μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία στα ορεινά του νομού μας, λόγω της χιονόπτωσης. Το κύμα.

Αυξάνονται σταδιακά οι αλλοδαποί μαθητές στο νομό.

Τι δείχνουν στοιχεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων. Σημαντική είναι η αύξηση των αλλοδαπών μαθητών στο νομό μας τα τελευταία.

Συνεδριάζει η Ν.Ε. Παιδείας Υγείας Πρόνοιας Εμπορίου και Τουρισμού

Συνεδριάζει την Πέμπτη 19-3-2009 και ώρα 15.15 μ.μ. στο Νομαρχιακό Κατάστημα Τρικάλων, η Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας, Υγείας, Πρόνοιας, Εμπορίου και.

Συνεδριάζει η Ν.Ε. Έργων Υποδομής και Περιβάλλοντος.

Συνεδριάζει την Παρασκευή 20-3-2009 και ώρα 13.30 στο Νομαρχιακό Κατάστημα Τρικάλων, η Νομαρχιακή Επιτροπή Έργων Υποδομής και Περιβάλλοντος, με τα.

Η Ελληνική δασοπονία τον 21ο αιώνα.

«Η Ελληνική δασοπονία τον 21ο αιώνα» είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 20-3-2009, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα.

Ξεκίνησε η ενημέρωση αγροτών και των κτηνοτρόφων από Κλιμάκιο της Νομαρχίας

Με πρώτο σταθμό το Δήμο Παραληθαίων ξεκίνησε από υπηρεσιακούς παράγοντες της Νομαρχίας Τρικάλων η ενημέρωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων γύρω.

Έτος 2008 from Trikala

Η φτώχια και ή εξαθλίωση αποτυπώνονται σ’ αυτή την εικόνα. Δεν είναι τραβηγμένη σε κάποια τριτοκοσμική χώρα, αλλά στη χωματερή του Καραβόπορου.

Ανέγερση μνημείου για τους πεσόντες στο Υψωμα 731

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων σε ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς τους ήρωες Τρικαλινούς του Υψώματος 731 έχουν.

Τρίκαλα:Αναβαθμίζονται αισθητικά οι ορεινοί δρόμοι του νομού Τρικάλων

Έργο που αφορά στην αισθητική αναβάθμιση των οδών του ορεινού όγκου πρόκειται να υλοποιήσει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων, συνολικού.

Νέο μπλόκο από τους αγρότες στον κόμβο της Βασιλικής

Την Κυριακή το μεσημέρι αγρότες των δήμων Βασιλικής, Καλαμπάκας και Παραληθαίων, έκλεισαν την κυκλοφορία στην Ε.Ο. Τρικάλων Καλαμπάκας, στο ύψος.

Tελετή λήξης των προγραμμάτων Κατάρτισης – προκατάρτισης του Κ.Ε.Κ.

Παρουσία του Νομάρχη Τρικάλων και προέδρου του ΚΕΚ Ν.Α. Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη, του αντινομάρχη κ. Μιχαλάκη, του Γενικού Γραμματέα της.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης