Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κρύφτηκαν στην Καλαμπάκα οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Κάτω από τους βράχους των Μετεώρων, σε ξενοδοχείο της Καλαμπάκας έδωσε χθες συνέντευξη Τύπου η Ν.Ε και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων.

Δυο μέρες πριν πραγματοποιηθεί  η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για την επίσημη  προκήρυξη των πρόωρων εθνικών εκλογών, μετά  την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις  Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές, οι τρεις βουλευτές Τρικάλων, κ.κ. Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, προτίμησαν να μιλήσουν για την πορεία της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τις δικές τους παρεμβάσεις  στην προώθηση έργων στο Νομό Τρικάλων, εκτός της πόλης των Τρικάλων.
 

  • Οι σημαντικές παρεμβάσεις των βουλευτών Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ
     

Η κ. Παναγιώτα Δριτσέλη,  θα μείνει στην ιστορία  – Πανελληνίως μιας και το θέμα που αποκάλυψε το trikalanews.gr απασχόλησε για μέρες μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της Αθήνας –  ως η βουλευτής που «απομάκρυνε εν μία νυκτί» με απόσπαση, δασκάλα από το ακριτικό ορεινό χωριό Τρανόβαλτος του Νομού Κοζάνης  για να την τοποθετήσει στο πολιτικό της γραφείο, αδιαφορώντας για την αναστάτωση που προκλήθηκε στο σχολείο και την τάξη, η οποία ανάμεσα στους 7 μαθητές της, είχε ένα παιδάκι με αυτισμό, ένα με δυσπραξία και ένα με ελλειμματική προσοχή.

Ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος, θα μείνει στην ιστορία, ως ο βουλευτής που στήριξε με όλες του τις δυνάμεις, το τιτάνιο έργο οικονομικής, διοικητικής και ιατρονοσηλευτικής εξυγίανσης  – που έγινε στο μεγαλύτερο Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Νομού –  από τον μέχρι πρότινος  διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Ο κ. Χρήστος Σιμορέλης, θα μείνει στην ιστορία, ως ο βουλευτής που εγκατέλειψε την αίθουσα  και αποχώρησε από την ανοιχτή σύσκεψη στο Νοσοκομείο Τρικάλων, που συζητιόταν το θέμα της Λειτουργία της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας, επικαλούμενος  όπως είχε δηλώσει τότε στο trikalanews.gr ότι η συζήτηση είχε διαρκέσει δυο ώρες και επί της ουσίας τα ζητήματα της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας, δεν είχαν πέσει στο τραπέζι… Η συζήτηση είχε ξεκινήσει με την αλλαγή του Οργανισμού του Νοσοκομείου που είχε γίνει σύμφωνα με την εισηγητική πρόταση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Υγείας… ακολουθώντας  όλες τις οδηγίες της Ευρώπης  και σύμφωνα με την οποία προετοιμάζονταν συγχώνευση της  Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας, με μελλοντική  Αιματολογική-Ογκολογική Κλινική. Το σχέδιο του νέου Οργανισμού του Γ.Ν.Τ. δε, είχε ήδη σταλεί στο Υπουργείο προς ψήφιση.  
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή