Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξανά από την αρχή για τις ενδικοφανείς προσφυγές για τις πληρωμές στα βιολογικά 2017

Πάλι υποχρεούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά για την ενδικοφανή προσφυγή για την πληρωμή εκκαθάρισης του 2017 για το Μέτρο των βιολογικών οι παραγωγοί, που έχουν καταφύγει σ’ αυτήν την διαδικασία.

Η προθεσμία για την συγκεκριμένη διαδικασία λήγει στις 4 Οκτωβρίου, οπότε οι εμπλεκόμενοι παραγωγοί έχουν μικρό χρονικό διάστημα για να τακτοποιήσουν την υπόθεση αυτή.

 «Σε συνέχεια ολοκλήρωσης της διαδικασίας υποβολής ενδικοφανών σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 18 της με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, και για την αποφυγή κινδύνου απώλειας ενισχύσεων, παρακαλούνται οι παραγωγοί οι οποίοι υπέβαλαν ενδικοφανή προσφυγή για την πληρωμή εκκαθάρισης του 2017 επισυνάπτοντας στην οθόνη της προσφυγής τα παραστατικά ειδικών διατάξεων (εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης) να τα επανυποβάλλουν με την ορθή διαδικασία στη σχετική οθόνη "Υποβολή παραστατικών" μέσω της διαδικασίας αναθεώρησης της οριστικής τους εγγραφής παραστατικών. Αντίστοιχα, για περιπτώσεις όπου η Σύμβαση με Σύμβουλο αναρτήθηκε στην οθόνη της ενδικοφανούς προσφυγής θα πρέπει να επανυποβληθεί με την ορθή διαδικασία στις σχετικές οθόνες “Σύμβαση με Σύμβουλο”», αναφέρουν στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή