Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χατζηδάκης, Δένδιας και Ζέρβας στο πλευρό του Μικέλη!

Πληθαίνουν τα μηνύματα στήριξης της υποψηφιότητας του Μικέλη Χατζηγάκη από πολιτικούς άντρες που αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην νέα κυβέρνηση την επομένη των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, αλλά και ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας (που αύριο θα είναι παρών στην κεντρική προεκλογική ομιλία του νέου Τρικαλινού πολιτικού) βλέπουν στο πρόσωπο του Μικέλη Χατζηγάκη τον νέο, άφθαρτο και με επιστημονική κατάρτιση πολιτικό που μπορεί να βοηθήσει καθοριστικά τον τόπο του, αλλά και να συμβάλλει στην ανόρθωση της πραγματικής οικονομίας της χώρας.

Αυτό που κάνει την διαφορά στον Μικέλη Χατζηγάκη είναι ότι συνδυάζει το νεαρό της ηλικίας του με μια πολιτική ωριμότητα και τεχνογνωσία. Οι προτάσεις του, καρποί των οικονομικών του σπουδών και της γνώσης του πάνω στην ελληνική πραγματικότητα είναι τα δυνατά του σημεία.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Κωστή Χατζηδάκη για τον Μικέλη: «Έχω αντιληφθεί ότι είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις, με διεθνείς παραστάσεις και με ήθος. Είναι όμως ταυτόχρονα και ένας νέος πολιτικός με διάθεση προσφοράς στον τόπο, με διάθεση να αξιοποιήσει τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του προκειμένου η Ελλάδα να γίνει μια κανονική Ευρωπαϊκή χώρα».

Ο Νίκος Δένδιας μάλιστα κάνει ένα βήμα παραπάνω στηρίζοντας τον νέο Τρικαλινό πολιτικό όταν δηλώνει: «Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν τον Μικέλη. Με επαγγελματική εμπειρία, αλλά και με σημαντική επιστημονική κατάρτιση. Που θα αφήσουν τον επαγγελματικό στίβο για να έλθουν στον στίβο της γενικής προσφοράς, της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μάχεται ώστε η κοινωνία μας να γυρίσει σελίδα. Σ’ αυτήν την μεγάλη προσπάθεια οι νέοι άνθρωποι έχουν να παίξουν έναν εξαιρετικό ρόλο».

Εξάλλου η ανανέωση και η τεχνογνωσία θα είναι τα συστατικά της νέας διακυβέρνησης της  χώρας και αποτελούν τον πυρήνα της πολιτικής που θέλει να εφαρμόσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα Τρίκαλα έχουν ανάγκη από ισχυρή εκπροσώπηση. Από ανθρώπους που μπορούν να γίνουν υπουργοί στην κυβέρνηση της ΝΔ και να στηρίξουν τον Νομό Τρικάλων. Ο Μικέλης Χατζηγάκης έχει τα προσόντα, την κατάρτιση, αλλά και την στενή σχέση με τον Πρόεδρο της ΝΔ που του δίνει βάσιμες ελπίδες αξιοποίησής του σε κυβερνητικό πόστο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή