Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θωμάς Παλιούρας – Μάχιμος και στην πολιτική σκηνή στο πλευρό του Θεόδωρου Χήρα 

Η νέα υποψηφιότητα που προσθέτει ακόμη περισσότερο σε κύρος και δυναμική 
Αποφασισμένος να φέρει νέα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή του Δήμου Πύλης αλλά και να ενεργοποιήσει όλους όσους μπορούν να ανατείλουν μια νέα προοπτική για την περιοχή είναι ο Θεόδωρος Χήρας.
Έτσι, ο γλυκύτατος και ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός Θωμάς Παλιούρας, με μαχητικότητα, μπαίνει στον στίβο της πολιτικής, στο πλευρό του Θεόδωρου Χήρα, με την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, να δίνει έναν πραγματικό αέρα ανανέωσης του ψηφοδελτίου.
Με καταγωγή από το Δροσερό Τρικάλων, γεννήθηκε, μεγάλωσε και φοίτησε σε σχολεία του Ζωγράφου Αττικής. Σπούδασε Ιατρική και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Ωδείου.
Σαν ηθοποιός εργάζεται για περισσότερο από 35 χρόνια, συμμετέχοντας σε πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές παραγωγές. Έχει κερδίσει μια θέση στο Ρεκόρ Γκίνες για τη συμμετοχή του επί 12 συνεχή έτη στην παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” που επίσης κατέχει το Ρεκόρ Γκίνες ως η “μακροβιότερη θεατρική παράσταση στην Ελλάδα”.
Έχοντας αυτή την τεράστια εμπειρία και την μακροχρόνια πορεία στο κομμάτι της Τέχνης και του Πολιτισμού και σε συνάρτηση με την αγάπη για τον τόπο του, ευελπιστεί με τις ιδέες του και το κοινωνικό του υπόβαθρο, να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στον Δήμο Πύλης.
Ο ίδιος εμφανώς ενθουσιασμένος και αποφασισμένος , δήλωσε: «Τίθεμαι στη διάθεση του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” και στην ευχέρεια του επικεφαλή αυτού Θεοδώρου Χήρα, προκειμένου να συμμετέχω ενεργά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου».
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης Θεόδωρος Χήρας, υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το Θωμά Παλιούρα στις τάξεις του συνδυασμού, δηλώνοντας ότι «Αγαπητέ Θωμά Παλιούρα καλωσόρισες στην ομάδα μας και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας να συμμετέχουν φημισμένοι άνθρωποι στο κομμάτι της Τέχνης και του Πολιτισμού, με όραμα, όρεξη για δουλειά και με στόχο να βγάλουν το Δήμο Πύλης από την αφάνεια και να τον θέσουν πλέον σε ρόλο πρωταγωνιστή».
TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή