Ο κ. Δ. Παρθένης έχει μάθει να λειτουργεί χωρίς να δίνει λόγο σε κανένα Προϊστάμενό του! | trikalanews.gr

Ο κ. Δ. Παρθένης έχει μάθει να λειτουργεί χωρίς να δίνει λόγο σε κανένα Προϊστάμενό του!

Πληροφορίες που έφτασαν στο trikalanews.gr από πολλές μεριές, από ανθρώπους εντός και εκτός Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, αλλά και εντός και εκτός 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, μιλούν και λένε, ότι ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, κ. Δημήτρης Παρθένης, "έβρισε" τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορα Αντωνίου, αρνούμενος να δώσει τις εξηγήσεις που του ζήτησε εγγράφως, σχετικά με τα δημοσιεύματα του trikalanews.gr για την παρουσία των Κλιμακίων του ΣΔΟΕ και της Επιθεώρησης Εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Μιλάνε και λένε για έναν άνδρα που απέτρεψε τον κ. Δημήτρη Παρθένη να μπει στο γραφείο του κ. Νέστορα Αντωνίου στην Λάρισα, με τον πρώτο να ζητά με υπεροπτικό ύφος, τα ονόματα τόσο του άντρα σεκιούριτι που δεν τον άφησε να μπει στο γραφείο του διοικητή της της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, όσο και μιας υπαλλήλου της υπηρεσίας, που βλέποντας όσα διαδραματίζονταν έξω από το γραφείο του κ. Ν. Αντωνίου,  πήγε να βάλει τα γέλια.

Κατόπιν τούτου, ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο του κ. Νέστορα Αντωνίου στη Λάρισα, όπου η γραμματέας του μας ενημέρωσε ότι βρίσκονταν σε σύσκεψη, ότι θα τον ενημέρωνε και ότι θα επικοινωνούσε εκείνος ή κάποιος από το γραφείο του με μας μόλις τελείωνε η σύσκεψη. Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου και ενώ ούτε ο κ. Νέστορας Αντωνίου δεν είχε επικοινωνήσει μαζί μας, ούτε κάποιος από το γραφείο του, του τηλεφωνήσαμε ξανά, αυτή την φορά στο κινητό του τηλέφωνο και μεταφέρουμε ακριβώς, την συνομιλία που είχαμε μαζί του:

Κύριε Αντωνίου, είναι αλήθεια η πληροφορία που έχουμε από πολλές μεριές, ότι ο κ. Δημήτρης Παρθένης, διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, όχι μόνο αρνήθηκε να σας δώσει εξηγήσεις που του ζητήσατε, σχετικά με όσα έχουν αναφερθεί για εκείνον σε δημοσιεύματα στον Τοπικό Τύπο στα Τρίκαλα, αλλά σας έβρισε κιόλας;  

«Έχω στείλει ένα έγγραφο και ζητάω εξηγήσεις από τον κ. Δημήτρη Παρθένη, διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, για τα δημοσιεύματα που έχετε κάνει στο trikalanews.gr στα Τρίκαλα εδώ και δέκα μέρες περίπου, σχετικά με την παρουσία των Κλιμακίων του ΣΔΟΕ και της Επιθεώρησης Εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Τότε, του έστειλα έγγραφο, που έλεγε: «Παρακαλώ εξηγήστε μου τι είναι όλα αυτά». Απάντηση στο έγγραφο που έστειλα στον κ. Δημήτρη Παρθένη, δεν έχω λάβει μέχρι αυτή την ώρα.

Όσον αφορά την ερώτηση αν με έβρισε ή όχι, σας λέω, ότι δεν ήρθα καθόλου σε συνάντηση μαζί του για να σας απαντήσω αν με έβρισε ή όχι».

Στην ερώτηση του trikalanews.gr αν πρώτη φορά ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, έχει στείλει έγγραφο ανάλογο που να ζητά εξηγήσεις από τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείο Τρικάλων, ο κ. Νέστορας Αντωνίου, απάντησε: «Και παλαιότερα – πριν από τα δικά σας δημοσιεύματα – έχω στείλει ανάλογο έγγραφο στον κ. Δημήτρη Παρθένη – εδώ και πάρα πολύ καιρό –  που του ζητούσα να με ενημερώσει εγγράφως για τα ζητήματα που είχαν προκύψει στην Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας. Επίσης, ποτέ δεν έλαβα από τον κ. Δημήτρη Παρθένη, απάντηση».Επιχειρείν

 Πωλείται διπλοκατοικία στα Τρίκαλα

Πωλείται διπλοκατοικία στα Τρίκαλα

Πωλείται διπλοκατοικία με οικόπεδο 202 τμ
Lekkas Clean

Lekkas Clean

Με καθαριότητα και οργάνωση, η καθημερινότητα σας ομορφαίνει!
Παναγιώτα Φιλίππου

Παναγιώτα Φιλίππου

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
koukourava banners new

Ακουστικά Βαρηκοΐας Κουκουράβα

Το Πρότυπο Κέντρο Επιλογής κι Εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοίας- Κουκουράβα Βάγια, ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 2002.
Χοιρινό ΜΑΡΑΒΑ

ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ

Η επιχείρησή μας είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας.
ΡΥΘΜΟΣ 89.2

Ελληνική Μουσική ΡΥΘΜΟΣ 89,2

Ο ΡΥΘΜΟΣ 89,2 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού ρεπερτορίου
Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ενδοσκοπική Νευροχειρουργική,
Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης,
Χειρουργική Εγκεφάλου,
Χειρουργική Πόνου
Βελονισμός Παχυσαρκία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Παχυσαρκία και Βελονισμός

Δημοφιλέστερα

Φυλακισμένος

Δυο χρόνια φυλακή σε γνωστό γυναικολόγο-μαιευτήρα των

Σε φυλάκιση δυο ετών, καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το

Καλπάζοντας προς την νίκη

Καλπάζοντας προς την νίκη

Την καλύτερη περίοδο διανύει ο Χριστόφορος Ρόμπος σε ότι αφορά

Υποδοχή του κ. Μητσοτάκη στα Τρίκαλα

​Υποδοχή του κ. Μητσοτάκη στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.

Τρίκαλα - περιπατος - 01

Περιπατητική διαδρομή Κάστρου Τρικάλων: Ο δρόμος με τα

Η καθημερινότητα χωλαίνει στην πόλη των Τρικάλων. Γεγονός που

Έχει ρεύμα

Έχει ρεύμα

Συνεχίζει να κινείται εντός και εκτός των τειχών της πόλης ο

«Οι νέοι μπροστά», το νέο βίντεο του Μικέλη

«Οι νέοι μπροστά», το νέο βίντεο του Μικέλη

Στον δημοσιότητα έδωσε ο Μικέλης Χατζηγάκης και το δεύτερο

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης