Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων συνεχίζει την αγωνιστική του δράση με επιτυχία

Ένα ακόμη επιτυχημένο Σαββατοκύριακο έκλεισε για τον Π.Σ.Τρικάλων, αφού το Σάββατο 6/4 οι αθλητές του μετέβησαν στην περιοχή του Κισσάβου για ένα ανηφορικό χρονόμετρο και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής στην κατηγορία παμπαίδων: 
 
• 3ος Μπαλός
• 6ος Σιδέρης
• 11ος Σουγκάρης
• 13ος Μάντζιος 
• 14ος Ντανοβασίλης
Στην κατηγορία παίδων: 
• 6ος Κουτσιβέτας
• 8ος Ποτήρης
• 11ος Τυφαρίκης
 
Την Κυριακή συνέχεια είχε ο αγώνας αντοχής, όπου συμμετείχαν στην κατηγορία Παίδωνοι: Κουτσιβέτα, Τυφαρίκη και Ποτήρη καταλαμβάνοντας την 9η,11η και 13η θέση αντίστοιχα. Επίσης συμμετοχή είχαν ακόμη δυο αθλητές: Κωστογλούδης κατηγορία ανδρών 45ος και Βαρσάνης κατηγορία Μαστερ Α 9ος.
 
Την αυλαία των επιτυχιών έκλεισαν οι δυο αθλητές Τσατσαρώνης και Λαγός οι οποίοι είχαν μεταβεί στην Σπάρτη για τον διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας (ο οποίος αποτελούσε και κριτήριο για την εθνική ομάδα MTB), με τον Τσατσαρώνη να διασχίζει τον τερματισμό στην 4η θέση ενώ ο Λαγός στην 10η, σε έναν αγώνα με βροχή καθ' όλη την διαρκεία του! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους!
 
Οι ποδηλατικές δράσεις της ομάδας συνεχίζονται και την επόμενη Κυριακή 14 Απριλίου, με το πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας στην ατομική χρονομέτρηση. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Βόλο και η ομάδα μας θα συμμετάσχει με περίπου 20 ποδηλάτες από την ποδηλατική ακαδημία του συλλόγου.
 
Η ποδηλατική ακαδημία της ομάδας λειτουργεί με περίπου 35 – 40 παιδιά. Χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα, ανάλογα την ηλικία και την ποδηλατική εμπειρία και στοχεύει στην άθληση, στην βελτίωση της ικανότητας οδήγησης και την εκμάθηση οδιγικής  συμπεριφοράς. 
Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!
 
Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:
 
Τηλέφωνα: Συνόδης Στράτος (6943137100) – Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού. 
 


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή