Ο ρόλος του Σάκη Παπαδόπουλου στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων | trikalanews.gr

Ο ρόλος του Σάκη Παπαδόπουλου στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων

Μεγάλη η ευθύνη των κυβερνητικών βουλευτών των Τρικάλων σήμερα, στην ανοιχτή σύσκεψη που έχουν κληθεί  από το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, κ. Δημήτρη Παρθένη, όπου μαζί με το Δ.Σ του Νοσοκομείου, τον Σύλλογο Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Τρικάλων και τον γιατρό της Μονάδας,  θα ανοίξουν το θέμα: «Η λειτουργία της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων», όπως ακριβώς το θέμα ορίζεται στις προσκλήσεις που έφυγαν από το γραφείο του διοικητή.

Δυο χρόνια πέρασαν για να μπορέσει τελικά να σπάσει τους δεσμούς του δογματικού του πρωτοκόλλου, ο κ. Δ. Παρθένης, εκείνου που θέλει να ορίζει ότι το Δ.Σ του Νοσοκομείου Τρικάλων, συνεδριάζει – ακόμη και σε σοβαρότατα θέματα, όπως για παράδειγμα αντιμετώπιση καταστάσεων σε τμήματα  βαρέως πασχόντων όπως είναι οι ασθενείς στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας  – αποκλειστικά και μόνο κεκλεισμένων των θυρών.

Με το «καλημέρα σας» στη διοίκηση του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων, ο κ. Δημήτρης Παρθένης, στοχοποίησε, την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας, όπως κατ΄ επανάληψη έχει δηλώσει δημόσια μέσα από  επιστολές,  ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Τρικάλων,  αλλά και ο γιατρός της Μονάδας κ. Χρήστος Ζήσης, με πρόσφατη επιστολή του στον Τύπο. Χθες, μάλιστα, με Ομόφωνη Απόφαση του Δ.Σ. της  Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ καταγγέλθηκε η διοίκηση του Νοσοκομείου «για διατάραξη της ψυχικής ηρεμίας ασθενών με χρόνια σοβαρότατη πάθηση» και όχι μόνο…

Πέρα από όλα αυτά, υπάρχει ένα αξιοπρόσεκτο σημείο, μια μικρούλα ασήμαντη λεπτομέρεια, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος, η οποία, έφερε το Σύλλογο Πασχόντων, σε… χρόνια σιωπή με την διοίκηση του Νοσοκομείου και τον κ. Δ. Παρθένη. Η σιωπή προήλθε…  με προτροπή του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, ιατρού εργαζόμενου πριν την βουλευτική του πορεία στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων και μάλιστα σε διευθυντική θέση στο Νοσοκομείο Τρικάλων, του κ. Σάκη Παπαδόπουλου.

Το θέμα ακριβώς έχει ως εξής: Πριν από δυο ακριβώς χρόνια και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2016, με επιστολή προς την  Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας, η οποία και κοινοποιήθηκε προς τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, τον αναπληρωτή υπουργό υγείας κ. Παύλο Πολάκη και τον διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρη Παρθένη, ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν.  Τρικάλων,  ενημέρωνε στις 11/11/ 2016 για ένα βασικό  πρόβλημα που είχε προκύψει στην Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας. Αυτό ήταν η απομάκρυνση που ήθελε να κάνει ο κ. Δ. Παρθένης, του γιατρού παθολόγου της Μονάδας κ. Χρήστου Ζήση, την τοποθέτησή του σε μια από τις δυο παθολογικές κλινικές και στην θέση του στην Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας, να τοποθετήσει  κάποιον αιματολόγο από τους δυο ήδη υπηρετούντες στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του trikalanews.gr μέσα από το Νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί, πρώην συνάδελφοι του κ. Σ. Παπαδόπουλου έχουν αρχίσει να μιλάνε, λένε, ότι την προτροπή να ζητήσει ο Σύλλογος Πασχόντων ανοιχτή σύσκεψη με το Δ.Σ του Νοσοκομείου – γεγονός που απέρριψε ο κ. Δ. Παρθένης – την είχε κάνει ο ίδιος ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος!

Το ερώτημα είναι: Δεν ήξερε ο κ. Σ.Παπαδόπουλος ποια θα ήταν η απόφαση του κ. διοικητή ή ήξερε και ήθελε να κρατήσει μακριά από διάλογο την διοίκηση του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων και τον Σύλλογο Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Τρικάλων;  

Κλείνοντας, επί του παρόντος τα στοιχεία του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, το οποίο αποτελεί κομμάτι της έρευνας των τελευταίων εβδομάδων  που έχει διενεργήσει το trikalanews.gr σχετικά με τα χρονίζοντα  προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας στο Γ. Ν Τ, θυμίζουμε τα στοιχεία από παλαιότερο ρεπορτάζ του trikalanews.gr το οποίο είχε τίτλο: Προς Διοικητή Νοσοκομείου Τρικάλων: «Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω» , τα οποία λένε ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές που θα μπουν μέσα στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου σήμερα στις 12 το μεσημέρι, είναι χωρισμένοι σε 2 στρατόπεδα. Τα ονομαζόμενα Φιλοπαρθενικά και Αντιπαρθενικά .  Έτσι, ο κ. Χρήστος Σιμορέλης στηρίζει τα αιτήματα του Συλλόγου Πασχόντων, ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος, στηρίζει γενικότερα την στάση του  κ. Δ. Παρθένη και η κ. Παναγιώτα Δριτσέλη,  κρατά αποστάσεις «άμαχου πληθυσμού».

Πόσοι και ποιοι τελικά από τους κυβερνητικούς βουλευτές θα διαβούν το κατώφλι του  αμφιθεάτρου στο Νοσοκομείο και κυρίως, τι θα υποστηρίξουν κατά την διάρκεια της παρθενικής (πρώτης) συνεδρίασης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας στο Γ. Ν. Τ.;Επιχειρείν

Βελονισμός Παχυσαρκία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Παχυσαρκία και Βελονισμός
Παναγιώτα Φιλίππου

Παναγιώτα Φιλίππου

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
 Πωλείται διπλοκατοικία στα Τρίκαλα

Πωλείται διπλοκατοικία στα Τρίκαλα

Πωλείται διπλοκατοικία με οικόπεδο 202 τμ
ΡΥΘΜΟΣ 89.2

Ελληνική Μουσική ΡΥΘΜΟΣ 89,2

Ο ΡΥΘΜΟΣ 89,2 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού ρεπερτορίου
Χοιρινό ΜΑΡΑΒΑ

ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ

Η επιχείρησή μας είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας.
koukourava banners new

Ακουστικά Βαρηκοΐας Κουκουράβα

Το Πρότυπο Κέντρο Επιλογής κι Εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοίας- Κουκουράβα Βάγια, ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 2002.
Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ενδοσκοπική Νευροχειρουργική,
Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης,
Χειρουργική Εγκεφάλου,
Χειρουργική Πόνου
Lekkas Clean

Lekkas Clean

Με καθαριότητα και οργάνωση, η καθημερινότητα σας ομορφαίνει!

Δημοφιλέστερα

εκλογές 2019

Οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα και υπόλοιπη

Δευτέρα 10 Μαΐου 2019. Οι ζυμώσεις, οι παρασκηνιακές διεργασίες και

-----Μετέωρα----

Μετέωρα για Όλους: «Τα Μετέωρα εγκυμονούν σκάνδαλο μεγαλύτερο

Η Κίνηση Πολιτών «Μετέωρα για Όλους», τοποθετείται με δελτίο

Ξεκίνησε κουμπαριές ο Μικέλης Χατζηγάκης

Ξεκίνησε κουμπαριές ο Μικέλης Χατζηγάκης

Κουμπάρος στον γάμο του Γιώργου Χριστόπουλου και της Δανάης

Ο Τρικαλινός της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού

Ο Τρικαλινός της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα βρεθεί αύριο, 13 Ιουνίου 2019, στα

Κρύφτηκαν στην Καλαμπάκα οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Κρύφτηκαν στην Καλαμπάκα οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Κάτω από τους βράχους των Μετεώρων, σε ξενοδοχείο της Καλαμπάκας

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων, Τάκης Παζαΐτη

​Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών

Αγαπητοί Δημότες, Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η επανεκλογή

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης