Παιχνίδι καθαιρέσεων – εισηγήσεων τεχνικών θεμάτων στο ΓΝΤ

Καθαιρέθηκε η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων (Γ.Ν.Τ).

Με απόφαση του διοικητή του Γ.Ν.Τ, κ. Δημήτρη Παρθένη, την 1η Μαρτίου 2019, η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας  κ. Αικατερίνη Παπαδημητρίου, πολιτικός μηχανικός (κλάδου Π.Ε Πολιτικών Μηχανικών), έπαψε να προΐσταται του Τεχνικού Τμήματος του Γ.Ν.Τ.

Η θέση, σύμφωνα με την υπ. Αριθμ.Πρωτ. 7161 / 1-3-2019 (ΑΔΑ: ΨΦΓΑ46907Φ-ΧΕΠ) απόφαση του διοικητή του Γ.Ν.Τ , ανατίθεται στον υπάλληλο Κραψίτη Σωτήριο, κλάδου Τ.Ε Μηχανικών με βαθμό Α΄, όπου αναλαμβάνει καθήκοντα προϊσταμένου στο Τμήμα Τεχνικού, από  προϊστάμενος του Τμήματος  Βιοϊατρικής  που ήταν.

Υπενθυμίζουμε, ότι με απόφαση του κ. Δημήτρη Παρθένη, τον περσινό Ιανουάριο και συγκεκριμένα στις 18 Ιανουαρίου 2018, (ΑΔΑ: 9ΡΤΚ46907Φ-1ΙΝ) είχαν ανατεθεί στην  η κ. Αικ. Παπαδημητρίου, κλάδου Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α΄, τα καθήκοντα της Προϊσταμένης στο Τμήμα Τεχνικού του Γ.Ν.Τ.
 

  • Μπορεί  ο διοικητής του Γ.Ν.Τ που είναι γιατρός, να είναι νόμιμος εισηγητής τεχνικών θεμάτων;

Πέραν αυτών, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του trikalanews.gr μέγα θέμα προκύπτει από το γεγονός, ότι η θέση  της  Υποδιεύθυνσης Τεχνικού – η οποία ηγείται των Τεχνικών Τμημάτων του Γ.Ν.Τ. (Τμήματα Βιοϊατρικής και Τεχνικό) ενώ έχει χηρεύσει από το καλοκαίρι του 2018, μετά την  παραίτηση του μηχανικού που είχε την υποδιεύθυνση,  δεν έχει αναπληρωθεί από άλλο υπάλληλο του κλάδου Π.Ε Μηχανικών , με καμία απόφαση της διοίκησης του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων και ως εκ τούτου παραμένει  κενή.

Δεδομένου ότι, σύμφωνα με τον Οργανισμό, το Οργανόγραμμα και εν γένει την ιεραρχία  του Γ.Ν.Τ  (ΦΕΚ αριθμ. Φύλλου 1230, τεύχος δεύτερο, 11 Απριλίου 2012)  η θέση αυτή –  Υποδιεύθυνση Τεχνικού – ηγείται όλων των Τεχνικών Τμημάτων, είναι με άλλα λόγια ανώτερη όλων και είναι εκείνη η οποία όποιος την κατέχει νόμιμα εισηγείται για τεχνικά θέματα πάσης φύσεως, δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα:
 

  1.  Γιατί η θέση δεν έχει αναπληρωθεί μέχρι αυτή την στιγμή;
     
  2. Όσες εισηγήσεις τεχνικών θεμάτων έχουν γίνει από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα που η θέση της Υποδιεύθυνσης Τεχνικού δεν έχει αναπληρωθεί, έχουν γίνει από αρμόδιο μηχανικό, προϊστάμενο του Τεχνικού Τμήματος;
     
  3. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ των τεχνικών θεμάτων στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων, από το καλοκαίρι του 2018, μέχρι την 1η Μαρτίου 2019;


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή