Ποδηλατικό διήμερο «Πύλη Ελάτη» το Σαββατοκύριακο από τον Π.Σ. Τρικάλων!

Όλα έτοιμα για το ποδηλατικό διήμερο. Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης, διοργανώνει 2ήμερο ποδηλατικών αγώνων ΔΡΜ στις 6 & 7 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 6/10/2018, θα διεξαχθεί ο αγώνας «Μάχη Πόρτας» ,που είχε αναβληθεί. Το Σάββατο οι κατηγορίες ,που θα συμμετέχουν είναι:  Μίνι (μικρά, μεγάλα, αγόρια , κορίτσια)/ Κορασίδες, Πανκορασίδες, Παμπαίδες, Παίδες,  Μάστερς(Α,Β,Γ,Δ) και ΟΠΕΝ (Ανδρών, Γυναικών).

Την Κυριακή 7/10/2018  θα διεξαχθεί ο αγώνας «Ανάβαση Ελάτης». Ο αγώνας διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή αθλητών.  Στην «Ανάβαση Ελάτης» θα συμμετέχουν οι κατηγορίες:  Άνδρες, Έφηβοι, Παίδες, , Κορασίδες, Μάστερς (Α,Β,Γ,Δ) και κατηγορία ΟΠΕΝ (Ανδρών, Γυναικών). Οι Παμπαίδες θα συμμετέχουν στην απόσταση 5km.  

Δείτε περισσότερα για τον αγώνα στον παρακάτω  σύνδεσμο:  https://sway.office.com/Q4hrW35Tx2lg80uZ

Οι αγώνες είναι ενταγμένοι στο αγωνιστικό καλεντάρι 2018  και εγκεκριμένοι  από την  ΕΟΠ.

Αθλοθέτης των αγώνων είναι ο Δήμος Πύλης, καθώς στηρίζει έμπρακτα τους ποδηλατικούς αγώνες στην περιοχή του. Οι ποδηλατικοί αγώνες συνδέονται άμεσα με την φύση και αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την προώθηση του αθλητικού τουρισμού.

Η προσπάθεια του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων για ποδηλατική ανάπτυξη συνεχίζεται!  

Στους αγώνες θα συμμετέχουν και οι μικροί αθλητές της ακαδημίας μας.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή