Λάρισα

Πρωτοχρονιά στα πλημμυρισμένα χωριά της Θεσσαλίας (φωτό)

Οι εικόνες συγκλονίζουν. Τέσσερις μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

2 Jan 2024

Οι εικόνες συγκλονίζουν. Τέσσερις μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Οι εικόνες συγκλονίζουν. Τέσσερις μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που «βούλιαξαν» τη Θεσσαλία, και οι κάτοικοι των χωριών που επλήγησαν ακόμα παλεύουν να τα βγάλουν πέρα.

Κάποιοι βάζουν φωτιά στα σκουπίδια των χωματερών που παραμένουν ακόμα στο σημείο. Άλλοι προσπαθούν να ζεσταθούν μέσα σε ένα «αποκαλυπτικό» τοπίο.

Και όλα αυτά την πρώτη μέρα του χρόνου που υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτοί οι άνθρωποι θα διασκέδαζαν με τις οικογένειες τους και θα ατένιζαν το μέλλον γεμάτοι αισιοδοξία.

Ο χρόνος όμως στο Βλοχό τη Μεταμόρφωση και το Κεραμίδι φαίνεται να έχει σταματήσει σε εκείνες τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου όπως αποκαλύπτει το οδοιπορικό του larissanet.gr

Δείτε εικόνες:

Φωτογραφίες: Θανάσης Καλιακούδας

πηγή: larissanet.gr

Trikala News
Author: Trikala News

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.