Διαβάστε επίσηςΛάρισα

“Οδύσσεια” το ταξίδι με τον προαστιακό Λάρισας – Θεσσαλονίκης

4 Jan 2024

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών καλείται μετά από αναφορά του ΚΚΕ να απαντήσει στα ζητήματα που θέτουν καθημερινοί επιβάτες 

Για τις συνέπειες που δημιουργούνται από την εφαρμογή των από 16/12/2023 νέων δρομολογίων της HELLENIC TRAIN, στην προαστιακή γραμμή Θεσσαλονίκης -Λάρισας κατέθεσε αναφορά το ΚΚΕ. Η αναφορά είναι επιστολή καθημερινών χρηστών του Προαστιακού, οι οποίοι διαμαρτύρονται για όσα προκύπτουν από τα νέα δρομολόγια της Hellenic Train στην προαστιακή γραμμή Θεσσαλονίκη – Λάρισα.

 

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Δεν βρέθηκαν άρθρα.
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.