Ελλάδα

Σεισμική δόνηση 4,3 ρίχτερ αναστατώνει το Άγιο Όρος

25 Aug 2024
σεισμογράφος

Σεισμός με επίκεντρο δυτικά των Καρυών – Χωρίς αναφορές για ζημιές

Σεισμός με επίκεντρο δυτικά των Καρυών – Χωρίς αναφορές για ζημιές

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου 2024, μια σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στα ανοιχτά του Αγίου Όρους, αναστατώνοντας την περιοχή.

Σύμφωνα με τα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε περίπου 10 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά των Καρυών, στο θαλάσσιο χώρο του Αγίου Όρους.

Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 259 χλμ. Β των Αθηνών.

Trikalanews
Author: Trikalanews


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.