Σταυρούλα Κόσυβα - Γεωργία Περιστέρη: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα | trikalanews.gr

Σταυρούλα Κόσυβα - Γεωργία Περιστέρη: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Αποκαλυπτική δημόσια συνομιλία μέλους  του Δ.Σ του Νοσοκομείου και εργολάβου μετά τις αποκαλύψεις του ρεπορτάζ του trikalanews.gr με τίτλο:  Τα εργολαβικά συμφέροντα του Νοσοκομείου και ποιος κρύβεται από πίσω.

Με σχόλιά τους κάτω από δημόσια ανάρτηση στο facebook, λίγο αφότου δημοσιοποιήθηκε το ρεπορτάζ  που αποκάλυψε την  διακριτική μεταχείριση, μιας και μόνο εργολάβου στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, από τον διοικητή του Νοσοκομείου,  κ. Δημήτρη Παρθένη, με την σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ του Νοσοκομείου  –  δυο κυρίες   οι οποίες γνωρίζονται από  πολύ  παλιά, καθώς  η κάθε μια από αυτές έχει σχέση χρόνων με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων – συνομίλησαν, με αφορμή το προαναφερθέν  ρεπορτάζ  του trikalanews.gr .

Οι πληροφορίες που έχουμε από πολλές μεριές, λένε, ότι  είναι κοινό μυστικό, το γεγονός ότι οι δυο κυρίες, εκτός από την σχέση τους στο Νοσοκομείο, διατηρούν και έξω από αυτό, φιλική σχέση.

Οι δυο κυρίες που δημόσια, εγγράφως, συνομίλησαν κάτω από ανάρτηση  στη σελίδα του trikalanews.gr στο facebook, είναι, το μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου κ. Σταυρούλα Κόσυβα  και η εργολάβος  εδώ και  πολλά χρόνια  στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων –  αρχικά στην φύλαξη και τώρα στην εστίαση και στο πλύσιμο των ρούχων του Νοσοκομείου – κ. Γεωργία Περιστέρη.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εργολάβος, είναι η μόνη που αποπληρώθηκε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές  για τις υπηρεσίες της στο Νοσοκομείο, μέσω  αγώνα εξωδικαστικού και ενδοδικαστικού  συμβιβασμού  που έκανε μόνο με εκείνη,  με πρωτοφανή επιμονή η διοίκησης του Γ.Ν.Τ – παρά το γεγονός ότι οι αναθέσεις και συμβάσεις της κρίθηκαν παράνομες και από τον Επίτροπο και από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Εκείνο που σημείωσε στο αρχικό σχόλιό της ως είδηση –  γράφοντας σε ορισμένα σημεία με κεφαλαία γράμματα, σε κάποια σημεία ξεχνώντας ή προσθέτοντας τελίτσες στα αποσιωπητικά και στο τέλος βάζοντας  ερωτηματικό όχι της ελληνικής γλώσσας  –  η κ. Σ. Κόσυβα , μέλος του Δ.Σ,  είναι ότι στο σημερινό Δ.Σ  του Νοσοκομείου, ένα από τα θέματα που επρόκειτο να συζητηθούν,  αφορούσε  την σύναψη ατομικών συμβάσεων  σε προσωπικό εστίασης.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Να σας ενημερωσω αφου ως μελος ΔΣ εχω την προσκληση με την ημερησια διαταξη του ΔΣ..της Τριτης.και επειδη αναρωτιεστε γιατι παραμενει στην εστιαση εργολαβος...οτι ενα απο τα θεματα ειναι ΣΥΝΑΨΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ...να μια ΕΙΔΗΣΗ....!!..λοιπον...που δεν ξερουμε ποιον αραγε συμφερει???»

Η  εργολάβος εστίασης  κ. Γ. Περιστέρη, (παλιά εργολάβος  φύλαξης του Γ.Ν.Τ) απαντώντας στην κ. Σ. Κόσυβα, έγραψε: «άσε τον κόσμο να λέει ότι θέλει.. κάποιον θα συμφέρει όλη αυτή η λασπολογία».  

 Ανταπαντώντας  το μέλος του Δ.Σ κ. Σ. Κόσυβα, σημείωσε: «φυσικα και ναι....προσωπικα συμφεροντα...πολιτικα συμφεροντα.οικονομικα συμφεροντα...»  προσθέτοντας  –  από βιασύνη προφανώς  –  μια τελίτσα  στο «ναι», πριν στα αποσιωπητικά …  και δυστυχώς,  ξεχνώντας να κατονομάσει αυτά τα συμφέροντα, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα  να τα μάθουν οι αναγνώστες, τόσο εκείνων που παρακολούθησαν την δημόσια,  έγγραφη  συνομιλία τους, όσο και οι αναγνώστες της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας Ν. Τρικάλων, trikalanews.gr .

Ακολούθως, η εργολάβος  έσπευσε να απαντήσει: «οι διαδικασίες ήταν απόλυτες νόμιμες από την μεριά του Κυρίου Παρθένη και από εμάς. Όποιος θέλει τα στοιχεία είναι στην διάθεση τους ..ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα..» ξεχνώντας  –  μάλλον γιατί βιάζονταν να απαντήσει – μια τελίτσα στα αποσιωπητικά και τις δυο φορές  που μπήκε στον κόπο να τα χρησιμοποιήσει.

Η συζήτηση έληξε, με το μέλος του Δ.Σ του Γ.Ν.Τ να απαντά στην εργολάβο: «νομιζω δε οτι υπηρξε επιτροπη διαχειρισης της ολης διαδικασιας...αλλα η αναγκη μου για σχολιασμο ηταν μονο για να δωσω την ειδηση....!!γιατι το υπολοιπο ειναι λασπη...και δεν αξιζει να λερωνεται κανεις..»  προσθέτοντας και ξεχνώντας  –  προφανώς από την ανάγκη της  για σχολιασμό να δώσει την είδηση  –  ξανά, κάποιες τελίτσες… στα αποσιωπητικά μεταξύ των προτάσεων που χρησιμοποίησε. Τα θαυμαστικά, πάντως που έβαλε, ήταν δυο!

Από την μεριά μας, εκείνο που έχουμε να σχολιάσουμε,  είναι, ότι το μέλος του Δ.Σ … δυστυχώς, γράφει χωρίς να χρησιμοποιεί σωστά  τα αποσιωπητικά και οφθαλμοφανέστατα,  γράφει χωρίς να χρησιμοποιεί  τόνους.

Γεγονός,  που είναι στα αλήθεια λυπηρό, καθώς η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πολύ πλούσια και ανώτατης  ποιότητας  γλώσσα, που είναι κρίμα, ταλαντούχοι  άνθρωποι, που φτάνουν σε υψηλά αξιώματα  με την αξία τους, να μην ξέρουν να την χρησιμοποιούν σωστά. Επιχειρείν

 Πωλείται διπλοκατοικία στα Τρίκαλα

Πωλείται διπλοκατοικία στα Τρίκαλα

Πωλείται διπλοκατοικία με οικόπεδο 202 τμ
Παναγιώτα Φιλίππου

Παναγιώτα Φιλίππου

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ενδοσκοπική Νευροχειρουργική,
Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης,
Χειρουργική Εγκεφάλου,
Χειρουργική Πόνου
koukourava banners new

Ακουστικά Βαρηκοΐας Κουκουράβα

Το Πρότυπο Κέντρο Επιλογής κι Εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοίας- Κουκουράβα Βάγια, ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 2002.
Οι θεραπευτικές δυνατότητες του βελονισμού αφορούν όλη την Παθολογία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βελονισμός και οι εφαρμογές του
ΡΥΘΜΟΣ 89.2

Ελληνική Μουσική ΡΥΘΜΟΣ 89,2

Ο ΡΥΘΜΟΣ 89,2 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού ρεπερτορίου
Lekkas Clean

Lekkas Clean

Με καθαριότητα και οργάνωση, η καθημερινότητα σας ομορφαίνει!
Χοιρινό ΜΑΡΑΒΑ

ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ

Η επιχείρησή μας είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας.

Δημοφιλέστερα

Σε έντονους ρυθμούς ο Μικέλης. Στον αέρα το πρώτο βίντεο

Σε έντονους ρυθμούς ο Μικέλης. Στον αέρα το πρώτο

Το επιτελείο του Μικέλη Χατζηγάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς και

----καρέκλα---

Κατά των κατευθυνόμενων ΜΜΕ και των πουλημένων

Δραπέτες του μέσου όρου, ενάντια στους νομιμοποιημένους

Ο Σπύρος Λούης και η ωραία Ελένη

Ο Σπύρος Λούης και η ωραία Ελένη

Στις 10 Απριλίου 1896, ο νερουλάς Σπύρος Λούης από το Μαρούσι,

Ανακαλύφθηκαν μαρμάρινες επιγραφές στο εργοτάξιο της Συναγωγής Τρικάλων

Ανακαλύφθηκαν μαρμάρινες επιγραφές στο εργοτάξιο της Συναγωγής

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές δηλώσεις που παραχώρησαν στο

Λιώνουν τα σίδερα από τον καύσωνα στα Τρίκαλα

Λιώνουν τα σίδερα από τον καύσωνα στα Τρίκαλα

Καύσωνας ικανός να λιώσει και τα σίδερα, επικρατεί αυτή την

Σημαντική προσθήκη στον συνδυασμό Παπαστεργίου

​Σημαντική προσθήκη στον συνδυασμό Παπαστεργίου

Μία εξαιρετικά ποιοτική υποψηφιότητα συστρατεύεται με τον

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης