Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αλλαγές στις κυκλοφοριακές συνήθειες στα Τρίκαλα λόγω των γυρισμάτων Ιταλοαμερικανικής ταινίας

Με μικρές αλλαγές στις κυκλοφοριακές και οδηγικές μας συνήθειες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, αφού αρχίζουν την Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019, τα γυρίσματα της ταινίας «Bornto Be Murdered», ιταλοαμερικανικής παραγωγής, στην πόλη των Τρικάλων. Η ταινία-θρίλερ είναι σκηνοθεσίας του Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγής του Luca Guadagnino, επίσης σκηνοθέτη.

Η ταινία θα χρησιμοποιήσει 120 κομπάρσους από την πόλη των Τρικάλων. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας, το καστ και το συνεργείο θα βρίσκονται γύρω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, την Δευτέρα και την Τρίτη, 18 & 19 του μήνα, ενώ Τετάρτη 20 & Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου θα μεταφερθούν στο κέντρο της πόλης, στις οδούς 25ης Μαρτίου και Κονδύλης. Η διάρκεια των γυρισμάτων όλες τις ημέρες θα είναι γύρω στις 12 ώρες.

Ο Δήμος Τρικκαίων ζητά,εκ των προτέρων,συγγνώμη, κατανοώντας ότι τα γυρίσματα θα δημιουργήσουν αναστατώσεις στην κίνηση των οχημάτων. Επίσης, ζητά τη συνδρομή των τρικαλινών και τη συνεργασία των οδηγών με την Τροχαία, που ήδη έχει ενημερωθεί, για την μοναδική, αυτή, ευκαιρία ανάδειξης της πόλης και του πολιτισμού της.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή