Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Βολές» κατά του Δ.Σ. της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας»

Παραιτήσεις με …αιχμές από Κων/νο Παπαευθυμίου και Δημήτρη Σιαφαρίκα.

Με κοινή επιστολή, οι Κων/νος Παπαευθυμίου και Δημήτρης Σιαφαρίκας, γνωστοποίησαν την παραίτησή τους από το Δ.Σ. της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας».
Στην επιστολή παραίτησης προς τους Συνεταίρους της τράπεζας, αναφέρονται τα εξής:
«Σεβόμενοι απόλυτα την υπόσχεση που σας δώσαμε στις 6/11/16, όταν και μας τιμήσατε με την ψήφο σας, σας ενημερώνουμε ότι καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προασπίσουμε τα συμφέροντά σας και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. Δυστυχώς η λειτουργία των οργάνων Διοίκησης απέχει πολύ από αυτό, που εμείς θεωρούμε,  χρηστή και διαφανή διοίκηση και παρ’ όλες τις προσπάθειές μας στα Διοικητικά Συμβούλια καθώς και στη Γενική Συνέλευση, δεν κατέστη δυνατόν να την μεταβάλουμε.
Η πορεία των οικογενειών μας αλλά και ημών των ιδίων στα Τρίκαλα μας επιβάλλει να μην συμμετάσχουμε σε διαδικασίες, οι οποίες είναι αντίθετες με τους νόμους και την ηθική. Υποβάλλαμε λοιπόν την παραίτησή μας από μέλη του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας με την ελπίδα ότι  κάποιοι επιτέλους θα σεβαστούν τον θεσμικό τους ρόλο.
Ζητήματα συγκάλυψης και συνενοχής ουδέποτε  αποτέλεσαν κομμάτι του δικού μας αλλά και του οικογενειακού μας αξιακού  κώδικα. Άλλωστε η πορεία του καθενός όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί οδηγό για όλους μας καθώς πάντα οι ενέργειες και οι πράξεις μας ήταν, είναι και θα είναι προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης και της υγιούς πορείας του Οργανισμού.
Ευχαριστούμε τους εργαζομένους της τράπεζας για την άριστη συνεργασία αλλά και  για τον καθημερινό τους αγώνα παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν. Ευχόμαστε οι αντικαταστάτες μας ,εάν υπάρξουν, να επιτύχουν πράγματα, που εμείς δεν καταφέραμε.
Τέλος ενημερώνουμε τους συνεταίρους ότι θα είμαστε ΕΔΩ , πάντα δίπλα τους για το καλό της Τράπεζας και της τοπικής κοινωνίας.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή