Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εορτασμός Αγ. Θεράποντα στο Θεραπευτήριο Χ. Π. Τρικάλων

Το απόγευμα της Δευτέρας13-5-2019 τελέσθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Θεράποντος στο Παράρτημα ΑΜΕΑ των Τρικάλων, στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας, ενώ την επομένη ημέρα της εορτής του Αγίου Θεράποντα πραγματοποιήθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και το ύψωμα του Αγίου.

Ιδιαίτερη παρουσία στον φετινό Εσπερινό, που πραγματοποιήθηκεμε μία σεμνή τελετή και μέσα σε κλίμα κατάνυξης, χοροστατούντων του π. Νικολάου Χατζιάρα και του π. Δημητρίου Ζιώγα, ήταν αυτή του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Ιωάννης Δαμασκηνός», με επικεφαλής τον Πρόεδρό τους κ. Αθανάσιο Δημητρίου, που προσέδωσαν μια ξεχωριστή φωνητική χροιά στις ψαλμωδίες της ημέρας.
   
Στην τελετή παρευρέθηκε πλήθος πολιτών, περιθαλπόμενοικαι συγγενείς των περιθαλπομένων, καθώς επίσηςκαι πολλοί φίλοι του Θεραπευτηρίου. Μεταξύ των άλλων τίμησαν την τελετή με την παρουσία τους ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Χρήστος Σιμορέλης, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων Σοφία Αλεστά, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μ. Κεφαλόβρυσου κ. Κώστας Τσίνας, το μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Βάσω Κωστοπούλου, το μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Παναγιώτης Τσιρώνης, ο γνωστός Πολιτευτής Δρ. Κώστας Πατέρας, η εθελόντρια κ. Γεωργία Τσιούκα από τον Σύλλογο Φίλων του Θεραπευτηρίου, καθώς επίσης και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησηςκαι των τοπικών Συλλόγων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή