Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία από την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και κατά τις ώρες 09:00 π.μ. – 1:00 μ.μ., η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων , διοργάνωσε, εθελοντική αιμοδοσία μελών- συναδέλφων- φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη που καθορίστηκε η 14η Ιουνίου κάθε έτους.

Η προσέλευση των Αστυνομικών, των Πολιτικών Υπαλλήλων του Σώματος αλλά και των φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν συγκινητική και οι φιάλες αίματος, οι οποίες συγκεντρώθηκαν, διατέθηκαν για τις ανάγκες της Τράπεζας αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες συναδέλφους και μη, την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων και το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Τρικάλων , για την συμβολή τους στην εθελοντική αιμοδοσία

Δεν ξεχνάμε ότι……Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ΄ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας !!!

Η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων θα συνεχίσει τις εθελοντικές δράσεις της με αμείωτη ένταση, για το καλό τόσο των συναδέλφων, όσο και του κοινωνικού συνόλου, αντλώντας την δύναμη από την υποστήριξη τόσο των μελών όσο και των φίλων της.
Σας ευχαριστούμε όλους !!!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή