Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Γιώργος Καΐκης: Καμπανάκι κινδύνου για τους Ποδηλατόδρομους

«Είμαστε πολύ κοντά στο να γίνουν ατυχήματα» ήταν τα λόγια του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Καΐκη στην ερώτηση που απηύθηνε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, όσον αφορά την κατάσταση των Ποδηλατοδρόμων στην πόλη μας σε όλα σχεδόν τα σημεία τους όπως υποστήριξε.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι συγκεκριμένοι διάδρομοι κάθε άλλο παρά σε Ποδηλατοδρόμους παραπέμπουν καθώς δεν είναι προστατευόμενοι και σε πολλές περιπτώσεις Ι.Χ. αυτοκίνητα μπορούν να παρκάρουν παρεμποδίζοντας την κίνηση των ποδηλατιστών. «Ή να αλλάξουν ή να καταργηθούν» ολοκλήρωσε την ερώτησή του όσον αφορά του Ποδηλατόδρομους της πόλης ο κ. Καΐκης.

Απαντώντας ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συμφώνησε ότι η κατασκευή των Ποδηλατοδρόμων δεν ήταν ότι καλύτερο και πρόσθεσε ότι σε κάποια κομμάτια τους, ειδικά στο παραποτάμιο τμήμα θα γίνει ανακατασκευή του.

Συμπλήρωσε ότι θέλει προσοχή και νουθεσία προς τους ποδηλάτες και ότι η Δημοτική Αστυνομία επιτηρεί συνεχώς και με κλήσεις όταν διαπιστώνεται παράνομη στάθμευση αυτοκινήτων στους Ποδηλατόδρομους.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή